Ο μιντιάκιας: έβαλε μπροστά από τώρα ο Ατζούν για το All Star Survivor

15 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: έβαλε μπροστά από τώρα ο Ατζούν για το All Star Survivor

Τα πρώτα νούμερα του Survivor έδειξαν ότι το ριάλιτι έχει τις δυνατότητες να σταθεί πολύ καλά στον πίνακα τηλεθέασης. Με τόσες δυνατές σειρές στα αντίπαλα κανάλια, η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα του Survivor θα ήταν το μεγάλο ερωτηματικά. Και παράλληλα το μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΪ.

Ο μιντιάκιας: έβαλε μπροστά από τώρα ο Ατζούν για το All Star Survivor.

Ο Ατζούν δεν μπορεί να μη χαμογελάει μέχρι τώρα, παρά το γεγονός ότι φέτος δεν υπάρχουν 30άρια. Βλέπει ότι το Survivor αντέχει. Κι εκείνος πλέον μπορεί να προχωρήσει το σχέδιό του. Γιατί αυτό που τον καίει περισσότερο δεν είναι τι θα γίνει φέτος, αλλά τη νέα σεζόν.

Στο μυαλό του Τούρκου παραγωγού βρίσκεται πάντα το All Star Survivor. Και ήθελε σαν τρελός να το βγάλει φέτος. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Στόχος είναι να βγει ο κόσμος να χαλάσει του χρόνου. Και πιστεύει ότι έτσι τα 30άρια θα επιστρέψουν.

Ένα 100% All Star Survivor βέβαια χωρίς Ντάνο δεν γίνεται. Και εκεί θα κινηθούν όλες οι προσπάθειες του Ατζούν και των συνεργατών του. Ακούγεται πάρα πολύ έντονα ότι ο πάγος ανάμεσα στον Τούρκο και τον Αγγελόπουλο έχει σπάσει. Και το πρώτο βήμα για να γεφυρωθεί το χάσμα το έκανε ο Ατζούν.

Κάποια ονόματα θεωρούνται ήδη δεδομένα. Όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Σάκης Κατσούλης και πιθανότατα και οι Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα. Οπότε αν κλείσει και ο Ντάνος, τότε ο βασικός κορμός υπάρχει. Και θα μπει ξανά στον… στίβο μάχης με άλλον αέρα του χρόνου.

Ο στόχος είναι ο εξής. Εάν συγκεντρωθούν 20 παλιοί παίκτες τότε το ριάλιτι θα προχωρήσει με δύο ομάδες παλαίμαχων και δεν θα υπάρχει καθόλου νέο… αίμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει μια All Star ομάδα και μια μεικτή με καινούργια πρόσωπα διάσημους και μαχητές.

Και τελειώνουμε με ένα κουίζ που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Εκείνος είναι πασίγνωστος παρουσιαστής. Εκείνη είναι μία κούκλα που στέκεται πάντα στο πλευρό του. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα. Τον τελευταίο καιρό όμως υπάρχουν πολλά σύννεφα. Και παρά τις προσπάθειές τους δεν τα έχουν διώξει. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη…