Ο μιντιάκιας: φρένο από τον ΑΝΤ1 στο «διαζύγιο» Σκορδά – Λιάγκα

27 Απριλίου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπήκε φρένο από τον ΑΝΤ1 στο «διαζύγιο» Σκορδά – Λιάγκα. Οι παρουσιαστές φαίνεται ότι πείστηκαν από το ψηστήρι του καναλιού του Αμαρουσίου και θα συνεχίσουν μαζί. Ίσως η εκπομπή χωριστεί σε δύο μέρη με τον Λιάγκα να αναλαμβάνει θέματα περισσότερο ενημερωτικού χαρακτήρα.

Ο μιντιάκιας: φρένο από τον ΑΝΤ1 στο «διαζύγιο» Σκορδά – Λιάγκα.

Η περίοδος αμέσως μετά το Πάσχα είναι πάντα η περίοδος προγραμματισμού για τα κανάλια ενόψει της νέας σεζόν. Και κυρίως για τις εκπομπές τους. Η πρωινή ζώνη παραδοσιακά είναι εκείνη που στρέφει πάνω της όλα τα βλέμματα κυρίως λόγω του διαφημιστικού πακέτου. Ποια είναι τα μέχρι τώρα δεδομένα;

Το Πρωινό θα έχει αλλαγές πάντως στη σύνθεσή του, με σφραγίδα Λιάγκα. Λέγεται ότι ήδη ετοιμάζονται να κλείσουν μετά τη συζήτησή τους με τον παρουσιαστή δύο γνωστοί δημοσιογράφοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Οι οποίοι δεν ασχολούνται με το γκόσιπ αλλά με πιο κοινωνικά θέματα και έχουν πολύ καλό όνομα.

Μαζί με τον Παπαδάκη θα κλείσει η πρωινή ζώνη του καναλιού

Ο τελευταίος θα μείνει σίγουρα και του χρόνου στην παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα. Ο σταθμός θεωρεί αναγκαία την παρουσία του μπροστά στην κάμερα σε μία χρονιά προεκλογική. Και ο Παπαδάκης έχει την εμπειρία και την ικανότητα σε τέτοιες καταστάσεις.

Λόγω προεκλογικής χρονιάς, ο ΣΚΑΪ μέχρι το μεσημεριανό δελτίο θα πάει αποκλειστικά σε ενημερωτικές εκπομπές. Κάτι που δείχνει ότι αποχαιρετά η Μαλέσκου. Η οποία δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή στο Star, αν και το Breakfast (με νέο όμως πάνελ) έχει τον πρώτο λόγο. Εκτός αν πάει μετά το Breakfast η Μαλέσκου. Στο Open, θολό είναι το τοπίο έπειτα και από την παραίτηση του Παυλόπουλου, ενώ έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες παραμονής της Μαγγίρα.

Στον Alpha και στο Mega δεν αναμένονται συνταρακτικές αλλαγές. Στο κανάλι της Κάντζας επιμένουν στην επιτυχημένη συνταγή Happy Day και Super Κατερίνα, ενώ και στο Μεγάλο Κανάλι θα πορευτούν και τη νέα σεζόν με Κοινωνία Ώρα MEGA και MEGA Καλημέρα. Και μετά θα πηγαίνει σε ψυχαγωγική εκπομπή.

Αυτή (αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα) θα είναι το Πάμε Δανάη. Το οποίο ετοιμάζεται για τρίτη σεζόν, αφού στο κανάλι είναι πολύ ικανοποιημένοι. Να σημειώσουμε επίσης, ότι δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή στο Κοινωνία Ώρα MEGA. Παρά την πρόταση στην Αναστασοπούλου του ΣΚΑΪ, που δεν είχε θετική κατάληξη, το δίδυμο Χασαπόπουλου – Βούλγαρη δύσκολα θα σπάσει.