Ο μιντιάκιας: γιατί «στράβωσαν» κάποιοι στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά! Το συμβόλαιο, η ρήτρα και το… Star

Δημοσιεύθηκε: 1 Δεκεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: γιατί «στράβωσαν» κάποιοι στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά! Το συμβόλαιο, η ρήτρα και το… Star

Φούντωσε η μεταγραφολογία και ο παρουσιαστής δεν έχει βγάλει… άχνα για την επόμενη (τηλεοπτική) μέρα του.

Ο μιντιάκιας: γιατί «στράβωσαν» κάποιοι στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά! Το συμβόλαιο, η ρήτρα και το… Star.

Μπορεί επισήμως να μη διαρρέει τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιοι «στράβωσαν» στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά. Όχι, βέβαια, για τα νούμερα που κάνει στην εκπομπή του, αλλά με τη φημολογία που υπάρχει. Και υποστηρίζει ότι γλυκοκοιτάζει προς τη μεριά των AlphaStar.

Μία φημολογία που έχει φουντώσει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά μετά την παρουσία του στο Dancing και απέναντι από το Voice, το οποίο είναι από τα βαριά χαρτιά του σταθμού του Φαλήρου. Το Voice μπαίνει στην τελική ευθεία του και θέλει ενέσεις στην τηλεθέαση με παρουσίες όπως αυτή του Μουτσινά.

Όμως εκείνος προτίμησε να πάει στο αντίπαλο δέος. Και αυτό μπορεί να λέει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι ο Μουτσινάς μόνο αρνητικά δεν βλέπει την προοπτική της μετακόμισης σε νέα τηλεοπτική στέγη. Ειδικά αν ισχύσουν  οι φήμες που λένε ότι ειδικά στο Star αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα.

Advertisement

Βέβαια, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν.

Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του δεν τελειώνει αυτό το καλοκαίρι αλλά το επόμενο, δηλαδή τον Ιούνιο του 2023. Κάτι που δυσκολεύει πάρα πολύ τις διαπραγματεύσεις.

Επίσης, οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σύγκρισή με το διαζύγιό του από το Open και τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ. Και η ρήτρα που έχει μπει από το κανάλι του Φαλήρου δεν είναι εύκολο να δοθεί, ειδικά σε τέτοιες εποχές. Βέβαια, θα πρέπει να πούμε και κάτι. Το οποίο δεν αποκλείεται να παίξει τον δικό του ρόλο στη συνέχεια.

Στον ΣΚΑΪ κάποιοι (από τα… ψηλά πατώματα) «στράβωσαν» και για την παρουσία του στο Star. Αλλά κυρίως από όλη αυτή τη μεταγραφολογία που ξεκίνησε τόσο νωρίς και μάλιστα χωρίς λόγο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι λοιπόν που είναι δυσαρεστημένοι από όλο αυτό το σκηνικό που έχει παιχθεί.

Και το γεγονός ότι ο Μουτσινάς δεν έχει πάρει καθόλου θέση σε αυτή την άκρατη φημολογία, μεγαλώνει τη δυσαρέσκεια. Θα μπορούσε (με συμβόλαιο που τελειώνει το άλλο καλοκαίρι και όχι αυτό που έρχεται) να διαψεύσει τη φημολογία. Αλλά μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει…

Advertisement