Ο μιντιάκιας: γιατί «στράβωσε» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Alpha

15 Μαρτίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: γιατί «στράβωσε» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Alpha

Σας είπαμε και πριν από λίγες ημέρες ότι όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές, το θέμα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή παραμένει ανοικτό για τον Alpha. Και οι ενδιαφερόμενοι ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να πετύχουν την… αρπαγή της ωραίας Σταματίνας. Τις περισσότερες κρυφές ματιές ρίχνει ο ΑΝΤ1, αλλά υπάρχει και ο ΣΚΑΪ.

Ο μιντιάκιας: γιατί «στράβωσε» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Alpha.

Μαθαίνω μάλιστα ότι στον Alpha πειράχτηκαν με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι στο Make a Wish. «Δεν έχω υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τον Alpha. Δεν έχω ούτε να ανακοινώσω κάτι ούτε να επιβεβαιώσω ή να σου διαψεύσω».

«Το μόνο που συζητάω, θέλω να συζητήσω και μπορώ να συζητήσω μαζί σας είναι το Happy Day. Όλα τα άλλα είναι σκέψεις και συζητήσεις που δεν αφορούν τον κόσμο γιατί αν δεν ληφθεί μια συγκεκριμένη απόφαση, δεν έχει νόημα, θα κάτσω τώρα να συζητάω;», είπε ακόμη η Σταματίνα.

Λογικά θα πείτε αυτά που δήλωσε on camera η Τσιμτσιλή. Μαζί σας. Τι δεν είπε όμως; Ότι θέλει να μείνει στο κανάλι της. Και αυτό στον Alpha δεν το πήραν και τόσο καλά. Σε δηλώσεις μάλιστα που έπαιξαν σε όλη την Ελλάδα. Λέτε να επηρεάσει αυτό το μέλλον της στον σταθμό; Θα φανεί στην πορεία.

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο. Ότι η Τσιμτσιλή έκανε όσο πιο σαφές μπορούσε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ της ίδιας και του Alpha. Και ουσιαστικά έκλεισε το μάτι στα κανάλια που τη γλυκοκοιτάζουν. Λέτε να επιβεβαιωθούν τα σενάρια για τον ΑΝΤ1; Ο χρόνος θα δείξει. Αν και καλό θα είναι να δούμε την αντίδραση του Alpha.

Σε διπλό ταμπλό θα παίξει ο Μανούσος Μανουσάκης τη νέα σεζόν. Σας αποκαλύψαμε ότι πήρε το πράσινο φως από το Open και θα ετοιμάσει το σίκουελ του Κόκκινου Ποταμιού. Όμως θα συνεχίσει κανονικά και στην ΕΡΤ. Η οποία ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από τη φετινή παρουσία του.

Όπως ανέφερε το youfly, ο Μανουσάκης ουσιαστικά έχει δώσει τα χέρια με την κρατική τηλεόραση για να κάνει τρεις μίνι σειρές. Και απομένει μόνο η επικύρωση από το διοικητικό συμβόλαιο. Ήδη ο σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις του για τον καταρτισμό του καστ.