Ο μιντιάκιας: η άγνωστη κόντρα Λιάγκα και Ζέτας, η στάση της Φαίης και τα εμφύλια μαχαιρώματα σε δίδυμο ενημέρωσης

Δημοσιεύθηκε: 23 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: η άγνωστη κόντρα Λιάγκα και Ζέτας, η στάση της Φαίης και τα εμφύλια μαχαιρώματα σε δίδυμο ενημέρωσης

Πολλή πλάκα είχε το Rouk Zouk με τους συντελεστές της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. Βέβαια, αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η απουσία του Γιώργου Λιάγκα. Αναμενόμενη θα πω εγώ, αφού οι σχέσεις του με τη Ζέτα Μακρυπούλια δεν ήταν και οι καλύτερες. Ειδικά τον τελευταίο καιρό θυμίζουν πάντως Σιβηρία.

Ο μιντιάκιας: η άγνωστη κόντρα Λιάγκα και Ζέτας, η στάση της Φαίης και τα εμφύλια μαχαιρώματα σε δίδυμο ενημέρωσης.

Λέγεται ότι η άρνηση της Ζέτας να εμφανιστεί στο Πρωινό έχει «στραβώσει» τον Λιάγκα. Και δεν είναι η μοναδική φορά που υπάρχει πάγος ανάμεσά τους. Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, η άρνησή του να πάει σχολιάστηκε στους διαδρόμους του καναλιού. Και αυτό δεν είναι και τόσο καλό ενόψει καλοκαιριού.

Η Φαίη δεν είχε τέτοια προβλήματα και εμφανίστηκε. Όπως εμφανίστηκε και στον Αρναούτογλου. Άσχετα αν οι σχέσεις του Γιώργου και του Γρηγόρη δεν είναι στην καλύτερη φάση τους. Η Φαίη έχει κι ένα συμβόλαιο που τελειώνει. Και δεν θέλει να ανοίγει κόντρες. Σωστά τακτική…

Advertisement

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όλα δείχνουν πως θα γίνει ο μεγάλος τελικός του J2US. Αν και στον Alpha έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να πάρει παράταση μέχρι και τον Φεβρουάριο. Κι αυτό γιατί παρουσιάζει ανοδική τάση στην τηλεθέαση. Οπότε ή θα επιστρέψουν ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει ή θα έρθουν καινούργια.

Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και απόφαση για παράταση δεν έχει παρθεί. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, επικρατέστερο σενάριο θέλει να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο φινάλε. Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων. Και ο μεγάλος τελικός παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Είναι από τα δίδυμα της ενημέρωσης που τα χαμόγελα υπάρχουν μόνο μπροστά στις κάμερες. Γιατί πίσω από αυτές οι καυγάδες είναι πολλοί και έντονοι. Σε σημείο μάλιστα, ο ένας από τους δύο να έχει φτάσει μέχρι τα υψηλά κλιμάκια και να έχει πει σε απλά ελληνικά «ή εγώ ή αυτός».

Βέβαια δεν θα σας πούμε (ακόμα) αν είναι άνδρας και γυναίκα ή δύο άνδρες το συγκεκριμένο ζευγάρι της ενημέρωσης. Το μόνο που θα σας πούμε είναι ότι το τελεσίγραφο δεν ακούστηκε και τόσο καλά στο κανάλι. Και τελικά εκείνος που μπορεί να φύγει να είναι ο παραπονούμενος. Όσο δυνατό όνομα κι αν είναι…

Advertisement