Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για την επιστροφή της Καγιά στο GNTM, η αντίδραση του Γρηγόρη για τον Εκατομμυριούχο και η σχέση του Open με την Καινούργιου

Δημοσιεύθηκε: 16 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για την επιστροφή της Καγιά στο GNTM, η αντίδραση του Γρηγόρη για τον Εκατομμυριούχο και η σχέση του Open με την Καινούργιου

Λέτε έπειτα από 4-5 χρόνια να επιστρέψει ενημερωτική εκπομπή το πρωί στο Star; Αυτό ακούγεται πάρα πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Πιστεύουν ότι μπορεί να ανεβάσει την τηλεθέαση. Αλλά και θα δώσει καλύτερο lead in στο Breakfast που δεν τρελαίνει μέχρι τώρα.

Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για την επιστροφή της Καγιά στο GNTM, η αντίδραση του Γρηγόρη για τον Εκατομμυριούχο και η σχέση του Open με την Καινούργιου.

Μια και ο λόγος για το Star, να σας πούμε ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο και ωριμάζει η άποψη να μην ανανεωθούν τα δικαιώματα του Dancing. Είχαν στηρίξει πάρα πολλά στο σόου και τα μονοψήφια τους κάθισαν άσχημα στο στομάχι. Και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για να ανεβούν.

Λέτε αν τελειώσει το Dancing να δούμε ξανά από του χρόνου την Καγιά στο GNTM; Λογικό θα μου πείτε, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Η Βίκυ έφυγε από το ριάλιτι μόδας γιατί ήθελε να κάνει κάτι το διαφορετικό. Άσχετα αν δεν έπιασε. Και δεν τρελαίνεται στην ιδέα να επιστρέψει. Θεωρεί ότι ο κύκλος της εκεί έκλεισε.

Advertisement

Πολύ μεγάλη γκρίνια αλλά και ένταση δημιούργησε το τρέϊλερ της Μαγγίρα με το Παρίσι. Το οποίο η Καινούργιου από το Παρίσι που βρέθηκε χαρακτήρισε «χυδαίο» θεωρώντας πως φωτογραφίζει την ίδια. Στο Open θεωρούν ότι δεν έχει καμία σχέση με την Κατερίνα αλλά έκανε αυστηρή παρατήρηση στην Μπέτυ.

Στο κανάλι μπορεί να μην έχουν πλέον τις καλύτερες σχέσεις με την Καινούργιου έπειτα από το επεισοδιακό διαζύγιό τους το καλοκαίρι. Όμως δεν θέλουν να δείχνουν ότι συνεχίζουν την κόντρα. Σε καμία περίπτωση κανείς δεν θέλει να ανοίξει νέο «μέτωπο» με την παρουσιάστρια. Έχουν τους λόγους τους στο κανάλι.

Χαμός με τον Εκατομμυριούχο που δεν βλέπουμε να παίζει αυτή τη σεζόν στον ΑΝΤ1. Περίπτωση να βγει στο δεύτερο μισό θα πρέπει να αποκλειστεί. Στο Μαρούσι δεν θέλουν πολλά αλλαγές μετά από αυτές που έγιναν με τον ερχομό του Αρβύλα. Να δούμε αν τελικά κλείσει στο Star.

Αν γίνει το τελευταίο, περιμένουμε με αγωνία και την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο οποίος ήθελε σαν τρελός να παρουσιάσει τον Εκατομμυριούχο. Στον πάγο το Ελλάδα έχεις ταλέντο, στον πάγο ο Εκατομμυριούχος, πόσα να αντέξει ακόμα ο άμοιρος ο Γρηγόρης;

Advertisement