Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για το μέλλον της Τσιμτσιλή στον Alpha

7 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: αποχώρηση-βόμβα του πρωταγωνιστή αγαπημένης σειράς

Ωραία τα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που παραχώρησε συνέντευξη στο Astra TV σχετικά με το μέλλον της. Η αλήθεια είναι όμως ότι κάποιες ατάκες της δεν ακούστηκαν και τόσο καλά στον Alpha. Τι σημαίνει αυτό; Θα δείξει όταν θα καθίσουν στο τραπέζι για το νέο συμβόλαιο της παρουσιάστριας.

Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για το μέλλον της Τσιμτσιλή στον Alpha.

«Μπορεί να αναγκαστώ ή μπορεί και να επιλέξω να κάνω κάτι άλλο» δηλώνει η παρουσιάστρια για το εάν θα συνεχίσει το «Happy Day». Και αυτή η ατάκα της (να αναγκαστώ) έχει ενοχλήσει το κανάλι. Το οποίο παρουσιάζεται σαν να την εξαναγκάζει να κάνει κάτι. Θεωρούν ότι οι αιχμές εναντίον του σταθμού είναι ολοφάνερες.

Από την άλλη το «να επιλέξω να κάνω κάτι άλλο», δείχνει ότι εκείνη είναι ανοικτή σε συζητήσεις με άλλα κανάλια. «Σαν επαγγελματίας όταν έρθει η στιγμή θα τα βάλω κάτω, θα τα σκεφτώ και θα αποφασίσω. Και άλλες χρονιές όταν έληγε το συμβόλαιό μου είχα σκεφτεί μήπως να κάνω κάτι άλλο», είπε.

«Αλλά τελικά μέσα μου κάτι μου έλεγε ότι ακόμα αυτός ο όμορφος κύκλος που υπάρχει πρέπει να μείνει ανοιχτός. Ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε ούτε στα μισά της σεζόν, οπότε αυτή τη στιγμή στοχοπροσηλώνομαι στο πώς πάμε τώρα και στο τι συμβαίνει τώρα», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Βέβαια, πώς είναι ακόμη πολύ νωρίς αλλά ουσιαστικά τροφοδοτεί με την απάντησή της όλη αυτή τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών είναι ένα καλό ερώτημα. Τι αναφέρει αυτή η μεταγραφολογία; Ότι τη Σταματίνα πολιορκούν πολύ έντονα δύο αντίπαλα κανάλια. Ενώ και οι σχέσεις της με τον Alpha δεν είναι και οι ιδανικές.

Ο ερχομός της Καινούργιου και οι αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει η Τσιμτσιλή έχουν φέρει έναν πάγο στις σχέσεις της με το κανάλι. Από την άλλη ο ΑΝΤ1 την πιέζει πολύ να κλείσει, ενώ και ο ΣΚΑΪ ψάχνεται πολύ με την περίπτωσή της. Βέβαια, αν κάνει ρελάνς ο Alpha μπορεί να φέρει τούμπα όλη την κατάσταση. Για να δούμε…

Ο Δημήτρης Σταρόβας συμφώνησε και θα παίζει στη νέα κωμική σειρά του ANT1 που θα πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής με τίτλο «Μάμα…τσίτα». Μάλιστα το θέμα είναι τελειωμένο, αφού πριν από λίγες ημέρες έπεσαν και οι υπογραφές. Για να δούμε αυτό το δίδυμο. Θα ε΄χει ενδιαφέρον…