Ο μιντιάκιας: η απόφαση του Σπύρου Σούλη, το spoiler του Γιώργου Γεροντιδάκη για το τέλος του Μελέτη και το τσουνάμι των ριάλιτι που έρχεται

Δημοσιεύθηκε: 22 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: η απόφαση του Σπύρου Σούλη, το spoiler του Γιώργου Γεροντιδάκη για το τέλος του Μελέτη και το τσουνάμι των ριάλιτι που έρχεται

Ο μιντιάκιας: η απόφαση του Σπύρου Σούλη, το spoiler του Γιώργου Γεροντιδάκη για το τέλος του Μελέτη και το τσουνάμι των ριάλιτι που έρχεται.

Ο Σπύρος Σούλης διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα δική του εκπομπή

«Θα σκεφτώ σοβαρά εάν θα επιστρέψω στην τηλεόραση, μπορεί και να ‘χεις δίκιο». Μάλιστα θυμήθηκε στιγμές από το παρελθόν και το πόσο ωραία ένιωσε, αρκετές φορές, βοηθώντας ανθρώπους που το είχαν ανάγκη: «Στην εκπομπή “Με το δεξί”, αλλάζαμε τις ζωές των ανθρώπων. Στο “Άλλαξέ το”, ήταν μία οικογένεια με 9 παιδιά και την μητέρα έγκυο στο 10ο, από την Ηλεία, η οποία μπήκε στις φλόγες και έσωσε τα παιδιά της, με το σπίτι να καταστρέφεται ολοσχερώς. Πήγαμε και φτιάξαμε όλο το σπίτι. Μετά η οικογένεια μου ανακοίνωσε ότι θα δώσει το όνομά μου στο παιδί, και έγινα νονός».

Όσον αφορά το Survivor είπε πως δεν έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή του «Δεν το έχω μετανιώσει. Με γνώρισε ο κόσμος από το Survivor. Το διαχειρίστηκα με τέτοιον τρόπο που ήταν ένα πολύ ωραίο σκαλοπάτι για να εκπληρώσω τα δικά μου όνειρα. Ήταν σκληρό το Survivor που συμμετείχα εγώ. Στο τελευταίο, μου άρεσαν ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης».

Advertisement

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης από την μεριά του είπε πως η ζωή του Μελέτη θα γνωρίσει ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες

«Εγώ ζώντας το δεν το καταλαβαίνω, κάνω τη δουλειά μου, είναι ένας ρόλος καλογραμμένος, και δίνει ένα κίνητρο να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σίγουρα, βοηθάει ότι υπήρχαν στη σειρά άνθρωποι όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Γάλλος και ο Λεωνίδας Κακούρης». Ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Μελέτης θα βρει την ευτυχία δήλωσε πως «Δεν μου αρέσουν τα happy end. Μου αρέσουν οι ανατροπές».

Τα μεγάλα ριάλιτι που έρχονται στο δεύτερο μισό της σεζόν για να ξαναμοιράσουν την τηλεθέαση και τα διαφημιστικά έσοδα

Η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1, το «Survivor» στον ΣΚΑΪ και το «MasterChef»στο Star. Κι έρχονται να προστεθούν και τα τάλεντ σόου «X Factor» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Παράλληλα στο παιχνίδι του ανταγωνισμού μπαίνουν και πέντε δυνατές σειρές ενισχύοντας την κυρίαρχη τάση της μυθοπλασίας.

Advertisement