Ο μιντιάκιας: η ατάκα που δείχνει ότι ο Σασμός συνεχίζεται και δεύτερη χρονιά

12 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η ατάκα που δείχνει ότι ο Σασμός συνεχίζεται και δεύτερη χρονιά

Φαίνεται ότι και οι πρωταγωνιστές του Σασμού έχουν καταλάβει ότι η σειρά θα πάει και δεύτερη χρονιά. Και θα γίνει το χατίρι του Alpha που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συνεχιστεί η σειρά. Μέχρι και ο Δημήτρης Λάλος ουσιαστικά το παραδέχθηκε στην τελευταία συνέντευξή του.

Ο μιντιάκιας: η ατάκα που δείχνει ότι ο Σασμός συνεχίζεται και δεύτερη χρονιά.

Ο… Μαθιός είναι ο σταρ της σειράς που τα σπάει φέτος στην τηλεθέαση και κατάλαβε ότι τελικά το πράγμα θα πάει προς τα εκεί. Από τη στιγμή που σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και παραγωγή έχουν πέσει πάνω στα σενάρια και πώς μπορούν να διαμορφωθούν, η απόφαση είναι ειλημμένη.

Απλώς θα υπάρχουν αναγκαστικά κάποιες διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με το βιβλίο ώστε να τραβήξουν τα επεισόδια. Και είναι δεδομένο ότι η βεντέτα θα έχει… απώλειες στο καστ, αλλά ετοιμαστείτε και για μεταγραφές. Και μάλιστα πολύ δυνατές όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Η Μαρία Μπεκατώρου ετοιμάζεται γιατί στις αρχές του χρόνου θα καλωσορίζει καθημερινά τους τηλεθεατές. Μέσα από τη συχνότητα του MEGA, παρουσιάζοντας το The Chase. Εκτός όμως, από το τηλεπαιχνίδι η Μαρία Μπεκατώρου θα δοκιμαστεί και σε έναν άλλο ρόλο. Σε αυτόν της ηθοποιού. Όχι, δεν πρόκειται για πλάκα, είναι η πραγματικότητα.

Η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί στην κωμική σειρά Συμπέθεροι από το Τίρανα στο Μεγάλο Κανάλι. Η πρόταση από τους Ρέππα – Παπαθανασίου, έγινε πριν από καιρό. Μάλιστα ο Ρέππας της είπε ότι έχει ένα ρόλο… κομμένο και ραμμένο πάνω της. Κι έτσι την έπεισε, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της στην υποκριτική. Τα γυρίσματα έχουν γίνει και όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι.

Και αυτή τη σεζόν δέχθηκε πολλές προτάσεις για ριάλιτι, αλλά η απάντηση ήταν ίδια. Ο Ντάνος είπε όχι αφού το μυαλό του είναι αλλού. Κι αυτό γιατί θέλει να παίξει σε σειρά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει το μικρόβιο της υποκριτικής και εκεί βλέπει το μέλλον του. Και σύντομα θα τον δούμε στη μικρή οθόνη.

H αλήθεια είναι ότι στον ΑΝΤ1 δεν τρελάθηκαν από την πρεμιέρα της Φάρμας. Περίμεναν σαφώς καλύτερα νούμερα από το ριάλιτι στο οποίο πόνταραν πολλά. Γι’ αυτό και ξεκίνησαν ήδη οι αλλαγές. Το live της αποχώρησης θα είναι την Κυριακή. Και τα υπόλοιπα επεισόδια Δευτέρα έως Τετάρτη. Το αν θα σηκωθούν τα νούμερα είναι βέβαια μία άλλη ιστορία.