Ο μιντιάκιας: η ημερομηνία έναρξης του Survivor, η απόφαση του ΑΝΤ1 για τις Άγριες μέλισσες και οι μεταγραφές του Αντρέα Γεωργίου

16 Οκτωβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η ημερομηνία έναρξης του Survivor, η απόφαση του ΑΝΤ1 για τις Άγριες μέλισσες και οι μεταγραφές του Αντρέα Γεωργίου

Ώρα Survivor 19 Δεκεμβρίου! Αυτή την ημερομηνία έχουν κυκλώσει στον ΣΚΑΪ και την Acun Μedya για την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης. Θα ήθελαν βέβαια να ξεκινήσει νωρίτερα αλλά δεν τους έβγαιναν οι μέρες. Ο Ατζούν βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη σύνθεση των ομάδων. Και λέγεται ότι έχει κλείσει μία μεγάλη έκπληξη που την κρατά μυστική. Με ρήτρα σιωπής μάλιστα…

Η γη της ελιάς spoiler: Πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά

Ακόμα μία επιβεβαίωση του iciao. Σας είπαμε ότι στόχος είναι να πάει και δεύτερη σεζόν η Γη της Ελιάς και ήδη τέθηκε υπόψη του Αντρέα Γεωργίου. Ο τελευταίος λέγεται ότι είπε αμέσως το ναι. Και μάλιστα φέρεται να έχει κλείσει δύο μεγάλες μεταγραφές όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα οι δύο ηθοποιοί θεωρούνται από τα top ονόματα και δεν έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Γεωργίου ήταν τόσο σίγουρος για την επιτυχία. Kαι είχε ενημερώσει από την αρχή τους ηθοποιούς ότι η σειρά θα πάει και του χρόνου. Οπότε οι πρωταγωνιστές ήταν προετοιμασμένοι.

Άγριες Μέλισσες spoiler: κατάσκοπος Ελένη Σταμίρη! Μπαίνει σε ομάδα της χούντας και κινδυνεύει η ζωή της

Όπισθεν ολοταχώς έκαναν στον ΑΝΤ1 με τις Άγριες μέλισσες. Θυμάστε τι σας λέγαμε για την παρουσία της σειράς στην ψηφιακή πλατφόρμα του καναλιού; Ότι η σκέψη είναι στην πλατφόρμα να μεταδίδονται τα επεισόδια μία εβδομάδα πιο μπροστά. Το επεισόδιο της Δευτέρας για παράδειγμα στην ελεύθερη τηλεόραση θα είχε μεταδοθεί την προηγούμενη Δευτέρα στην ψηφιακή.

Στο Μαρούσι όμως τα έβαλαν ξανά κάτω. Και είδαν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά. Δεν τους παίρνει να χάσουν ούτε μισό τοις εκατό στην prime ζώνη. Στην τελευταία σύσκεψη που έγινε οι φωνές ότι θα υποστεί ζημιά η συγκεκριμένη ζώνη ήταν πολλές. Και ο σταθμός αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν ολοταχώς.

Η νέα πρόταση είναι το επεισόδιο να ανεβαίνει στην πλατφόρμα μια μέρα πριν από την προβολή από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Έτσι και οι φανατικοί της σειράς θα έχουν ένα κίνητρο να γίνουν συνδρομητές στην πλατφόρμα. Αλλά ταυτόχρονα δεν θα χαθεί και το στοιχείο της έκπληξης για τους τηλεθεατές.

Μια και ο λόγος για την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 να σας πούμε ότι από εκεί θα δούμε τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες. Αλλά και τη Ρένα με την Υρώ Μανέ. Όσο για την πρεμιέρα της συγκεκριμένης πλατφόρμας, αυτή αναμένεται τον Ιανουάριο.