Ο μιντιάκιας: η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του Open για Λάτσιο, το οριστικό φινάλε για το Big Brother και τα σύννεφα πάνω από το Dancing

Δημοσιεύθηκε: 12 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του Open για Λάτσιο, το οριστικό φινάλε για το Big Brother και τα σύννεφα πάνω από το Dancing

O Γιάννης Λάτσιος έχει αναλάβει τα καθήκοντά του, αλλά ακόμη δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις από πλευράς του Open. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές που θα σφραγίσουν τη συμφωνία. Λογικό θα μου πείτε, αφού πρώτα ήθελε να πάρει μία γεύση για το… βουνό που έχει να ανεβεί.

Ο μιντιάκιας: η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του Open για Λάτσιο, το οριστικό φινάλε για το Big Brother και τα σύννεφα πάνω από το Dancing.

Καμία αμφιβολία ότι τα πράγματα είναι σκούρα για το κανάλι. Ίσως πιο σκούρα και από όσο περίμενε ο Λάτσιος. Ο οποίος πλέον κάνει τις κουβέντες του και θα κάνει την τελική εισήγησή του στον Ιβάν. Αν ο τελευταίος τις κάνει πραγματικότητα, δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Το ερώτημα είναι αν ο Ιβάν δεν θέλει να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εκεί θα έχουμε πρόβλημα και ίσως οι ανακοινώσεις δεν γίνουν και ποτέ. Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία. Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο, στη μέση της σεζόν δεν είναι εύκολες οι πολλές αλλαγές. Με συμβόλαια μάλιστα σε ισχύ…

Στον ΣΚΑΪ φαίνεται ότι το έχουν πάρει απόφαση βλέποντας και τα φετινά νούμερα. Ήτανε στραβό το κλήμα ήρθε και η χαμηλή τηλεθέαση για να δέσει το γλυκό. Το Big Brother θα ρίξει τους τίτλους τέλους του και δεν θα το ξαναδούμε. Τουλάχιστον από το κανάλι του Φαλήρου.

Advertisement

Μάλιστα, ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι η μαμά εταιρεία από την Ολλανδία έχει ήδη ειδοποιηθεί ότι ο ΣΚΑΪ δεν θα ανανεώσει τα δικαιώματα του ριάλιτι. Έγινε μία προσέγγιση προς Φάληρο μεριά, προκειμένου να αλλάξουν άποψη, αλλά οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν τίποτα. Έκαναν μία τρύπα στο νερό, αφού το όχι ήταν κατηγορηματικό.

Δεν είναι πάντως το μοναδικό ριάλιτι που θα μας χαιρετήσει. Η αλήθεια είναι ότι στο Star είναι πολύ προβληματισμένοι με το Dancing. Γιατί τα όνειρα ήταν μεγάλα και οι προσδοκίες πολύ υψηλές. Και όταν ολοκληρωθεί (με αυτά τα νούμερα) η ανανέωση των δικαιωμάτων θα ισοδυναμεί με θαύμα.

Υπάρχει περίπτωση πασίγνωστη εκπομπή της πρωινομεσημεριανής ζώνης να ρίξει αυλαία και μάλιστα σύντομα; Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν με σιγουριά ότι έχει ζωή μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα είναι σίγουρα μεγάλη έκπληξη. Γιατί περιμέναμε να τελειώσει η εκπομπή αλλά το καλοκαίρι.

Advertisement