Ο μιντιάκιας: η κομβική μάχη Άγριων Μελισσών και Σασμού, το… μανιάτικο των Ράδιο Αρβύλα και η κόντρα Λιάγκα – Ασημακόπουλου

5 Οκτωβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η κομβική μάχη Άγριων Μελισσών και Σασμού, το… μανιάτικο των Ράδιο Αρβύλα και η κόντρα Λιάγκα - Ασημακόπουλου

Φυσιολογικές είναι οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το μέλλον του Game of chefs. Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, είπε η παρουσιάστρια. Μόνο που στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Και δεν θα περιμένουν να ξεκινήσει και το Masterchef.

Ο μιντιάκιας: η κομβική μάχη Άγριων Μελισσών και Σασμού, το… μανιάτικο των Ράδιο Αρβύλα και η κόντρα Λιάγκα – Ασημακόπουλου.

Στο Μαρούσι θα περιμένουν και πώς θα πάει η κόντρα των Άγριων Μελισσών με τον Σασμό. Είναι πολύ κομβική για τη συνέχεια και ειδικά για το δεύτερο μισό της σεζόν. Πάντως, επαναλαμβάνουμε ότι με τα τωρινά δεδομένα, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν έχουμε τέταρτο κύκλο στις Μέλισσες.

O Γιώργος Ασημακόπουλος μας επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας για την αποχώρησή του από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Σας είχαμε πει ότι το πρόβλημά του είχε ονοματεώνυμο: Γιώργος Λιάγκας. Από την αρχή υπήρχε θέμα με τη συνεργασία τους. Που δεν έλυσε η Φαίη με την οποία ο Ασημακόπουλος δεν είχε το παραμικρό ζήτημα.

Οι Ράδιο Αρβύλα θα ήθελαν να κλείσουν στον Alpha αλλά την ώρα που έβγαιναν και στο Open. Μετά δηλαδή από το κεντρικό δελτίο με τον Αντώνη Σρόιτερ και όχι μετά τον Σασμό όπως θέλει το κανάλι. Λέτε και αυτή η επιθυμία τους να  γίνει αποδεκτή; Γιατί οι περισσότερες έχουν γίνει όπως μου σφύριξε ένα πουλάκι.

Το ίδιο πουλάκι μού σφύριξε ότι το θέμα με τον ΑΝΤ1 είναι ο Ποφάντης. Και η ατάκα του ότι δεν υπάρχει χώρος για τους Αρβύλα στο νέο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Αυτό δεν το ξεχνάει με τίποτα η παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Ούτε και τη σιωπή που υπήρχε τις επόμενες ημέρες.

Η αλήθεια είναι ότι στον ΣΚΑΪ αλλάζουν συνεχώς αποφάσεις για το Big Brother. Δείγμα του προβληματισμού τους για το ριάλιτι εγκλεισμού. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα το στηρίξουν όσο μπορούν. Και σύντομα θα έχουμε κι άλλες εισόδους στο σπίτι. Άντε να δούμε. Μπορεί να έχουν αλλαγή πλάνων πάλι σε λίγο καιρό.

Σας το γράψαμε πρώτοι για τον Σασμό και την επιθυμία του Alpha να συνεχιστεί και τη δεύτερη σεζόν. Τώρα το γράφουν όλοι επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας. Να ξέρετε πάντως ότι υπάρχουν αντιδράσεις από συντελεστές της σειράς σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεν το είδαν όλοι με θετικό μάτι.