Ο μιντιάκιας: η κόντρα Τσιμιτσιλή – Μελέτη και πώς η Μπάρκα φέρνει την Καραβάτου πιο κοντά στο Μεγάλο Κανάλι

Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: η κόντρα Τσιμιτσιλή – Μελέτη και πώς η Μπάρκα φέρνει την Καραβάτου πιο κοντά στο Μεγάλο Κανάλι

Μία πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα μας περιμένει από το φθινόπωρο στην ελληνική τηλεόραση. Το τρίωρο 8-11 το πρωί ήταν το βασίλειο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Όμως πλέον έρχεται η Ελεονώρα Μελέτη για να αμφισβητήσει τα πρωτεία της. Με ίδια περίπου εκπομπή και την ίδια ώρα. Η ώρα της νέας εκπομπής της Ελεονώρας στο Mega έκλεισε οριστικά την περασμένη εβδομάδα.

Κι αυτό γιατί υπήρχε η σκέψη για 10-1. Βέβαια με το 8-11 δημιουργείται ένα κενό στο επόμενο δίωρο, μέχρι να ξεκινήσει η νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και αυτό το δίωρο αναμένεται να το καλύψει η Δανάη Μπάρκα. Για την οποία εγκαταλείπεται η σκέψη για μεσημεριανό το Σαββατοκύριακο. Η Μπάρκα λογικά θα δεχθεί το καθημερινό δίωρο 11-1.

Βέβαια, έπειτα από αυτή την εξέλιξη μένει κενό το μεσημεριανό του Mega το Σαββατοκύριακο. Αλλά όλα δείχνουν ότι θα καλυφθεί το κενό με μεταγραφή. Η οποία δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είναι με το στυλό στο χέρι. Άσχετα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. Το πρωινό του Σαββατοκύριακου έχει κλείσει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Εκεί στον ΣΚΑΪ, ρε παιδιά, όλα είναι εντάξει με το Love it; Γιατί όλοι πηδούν από το καράβι. Δεν μπορεί να είναι συνέχεια στραβός ο γιαλός. Μπορεί και η Μαλέσκου να αρμενίζει στραβά. Δεν είναι μόνο η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, που είχε την επιμέλεια περιεχομένου, οι οποίοι παραιτήθηκαν. Δεν υπάρχει κανείς που θέλει να είναι δίπλα στην Ιωάννα.

Η κατάσταση εδώ και μέρες μυρίζει μπαρούτι. Και όπως λένε οι… διαμαρτυρόμενοι, η συμπεριφορά της Ιωάννας έχει αλλάξει πολύ από τη στιγμή που έκλεισε και για τη νέα σεζόν. Η Μαλέσκου θέλει να αλλάξει τα πάντα στην εκπομπή της. Και το δείχνει με κάθε τρόπο. Οι φωνές και οι εντάσεις είναι απλώς… άλλη μία μέρα στη δουλειά του Love it. Κάποιοι το πολύ υφάκι δεν το αντέχουν. Και φεύγουν.

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει έκτακτη εκπομπή σήμερα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Λογικό. Άλλωστε η Μις Μαρπλ της Ελλάδας μόνο πρωτάρα δεν είναι σε τέτοιες υποθέσεις. Σας θυμίζει τίποτα η υπόθεση Σκάλι; Ή της Κούσογλου; Τότε που έβγαιναν οι σύντροφοι των άτυχων γυναικών που τις είχαν σκοτώσει και τις έψαχναν στην τηλεόραση…

Η ιστορία του Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ για το Big Brother λέτε να φέρει αλλαγές στα συμβόλαια και τις ρήτρες εμπιστευτικότητας; Κάτι τέτοιο ακούγεται στην πιάτσα όπως λέει το nassosblog. Βέβαια, το θέμα του Τσαλίκη ήταν το σύμφωνο εμπιστευτικότητας; Δεν νομίζω. Πιο πιθανό είναι να άλλαξαν γνώμη, έπειτα από τις νέες συμφωνίες για το κανάλι…