Ο μιντιάκιας: η κούκλα που θα πνίξει τον καημό της από τον πρόσφατο χωρισμό της στο Survivor

7 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η κούκλα που θα πνίξει τον καημό της από τον πρόσφατο χωρισμό της στο Survivor

Χώρισε και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο! Στην τελική ευθεία με την Acun Medya είναι η Χριστίνα Παπαδέλη και όλα δείχνουν ότι θα πει το ναι. Θα πνίξει τον καημό της από τον (ξαφνικό;) χωρισμό της από τον Χρήστο Μάστορα στις παραλίες του εξωτικού νησιού. Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.

Ο μιντιάκιας: η κούκλα που θα πνίξει τον καημό της από τον πρόσφατο χωρισμό της στο Survivor.

Το Game of Chefs έριξε τίτλους τίτλους και η αλήθεια είναι ότι λίγοι θα το θυμούνται έπειτα από λίγο καιρό. Κάποιοι έλεγαν ότι συνεχίζεται κανονικά η συνεργασία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με το κανάλι του Αμαρουσίου. Παρά τα άσχημα νούμερα του ριάλιτι μαγειρικής.

Μακάρι για την Ντορέττα που είναι μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία που γράφει πολύ στον φακό. Μόνο που όπως μαθαίνω, δεν έχει γίνει καμία απολύτως επαφή με τον ΑΝΤ1. Και αν θέλετε την άποψή μου, δύσκολα θα υπάρχει κάτι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Μακάρι να διαψευστώ.

Δεν έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι Πρωινού Τύποι γίνονται ακόμη πιο… πρωινοί. Αφού πλέον τα Σαββατοκύριακα θα ξεκινούν από τις 06.30. Η αλλαγή ώρας είναι η πρώτη που γίνεται πάντα σε εκπομπές που δεν πάνε και τόσο καλά στην τηλεθέαση. Και η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα δεν είναι αυτά που περίμεναν στο Μαρούσι.

Πολλή διαφήμιση τον τελευταίο καιρό από τον Alpha στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, το Ναυάγιο. Ο Πετρουλάκης ως γνωστόν είναι ο συγγραφέας του Σασμού, της σειράς που τα σπάει φέτος στη βραδινή ζώνη. Πώς θα σας φαινόταν αν δούμε και το Ναυάγιο στη μικρή οθόνη;

Ένα πουλάκι μού σφύριξε ότι δεν είναι τυχαία όλη αυτή η διαφήμιση. Και ότι σύντομα θα ακούσουμε ότι το Ναυάγιο θα γυριστεί σε σίριαλ. Ήδη οι πρώτες κουβέντες έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα. Πρόκειται για το ναυάγιο του Ηράκλειον στα ανοικτά της Φαλκονέρας. Στο οποίο χάθηκαν παρά πολλές ψυχές μέσα σε δεκαπέντε λεπτά από τη βύθιση του.

Εκείνη είναι πασίγνωστη πρωταγωνίστρια με μεγάλη θητεία στην τηλεόραση (και όχι μόνο). Και φέτος είναι από τις ηθοποιούς που κλέβουν την παράσταση στην tv. Εκείνη είναι λαμπερή και δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη στην προσωπική ζωή της. Οι φήμες άλλα λένε πάντως. Και ότι ο γάμος της τρίζει. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.