Ο μιντιάκιας: η μυστική συμφωνία του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2022 10:00
Ο μιντιάκιας: η μυστική συμφωνία του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ

Οι συζητήσεις έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα και μάλιστα εν μέσω έντονων φημών περί διαζυγίου. Τελικά όχι μόνο διαζύγιο δεν υπήρξε, αλλά… ανανέωση όρκων για δύο ακόμη χρόνια. Οι υπογραφές είναι κάτι το τυπικό και αναμένεται να πέσουν με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθεί στη χώρα μας.

Ο μιντιάκιας: η μυστική συμφωνία του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος φυσικά για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος συμφώνησε και παραμένει στον ΣΚΑΪ. Μπορεί έπειτα από την αποτυχία του Top Chef όλοι να ζητούσαν το κεφάλι του Τούρκου παραγωγού επί πίνακι, αλλά οι σχέσεις του με το κανάλι του Φαλήρου αποδεικνύονται πολύ ισχυρές.

Στην τελευταία επίσκεψή του στη χώρα μας ουσιαστικά επικυρώθηκε το deal και όλο το κομμάτι των ριάλιτι του σταθμού (και όχι μόνο) το αναλαμβάνει ο Ατζούν. Αυτή τη στιγμή όλοι περιμένουν πώς θα κινηθεί το Survivor για να καταλήξουν ποιες θα είναι οι παραγωγές της επόμενης σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχιστεί το The Voice, αν και τα νούμερα φέτος δεν ενθουσίασαν. Η έναρξη θα γίνει τον Σεπτέμβριο και στόχος είναι να μείνει η ίδια ομάδα. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για το My Style Rocks. Αν δεν προχωρήσει θα αντικατασταθεί με άλλο κόνσεπτ.

Advertisement

Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο πιο μεγάλος στόχος για τον Ατζούν. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το All Star Survivor. Φέτος δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί, αφού αρκετοί πρώην παίκτες φοβήθηκαν λόγω της πανδημίας. Άλλοι ζήτησαν και πολλά λεφτά.

Βέβαια, υπήρχαν και κάποιοι που είναι έτοιμοι να εμφανιστούν και στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Και δεν μιλάμε μόνο για την Κάτια Ταραμπάνκο που πάει να ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο. Είναι και άλλοι τρεις πρώην παίκτες του Survivor με έτοιμες βαλίτσες που περιμένουν ένα τηλεφώνημα.

Οι παραγωγές του Ατζούν τη νέα χρονιά στον ΣΚΑΪ θα είναι λοιπόν δύο σίγουρα. Όμως αυτές μπορούν να γίνουν τέσσερις ανάλογα με τις ανάγκες του καναλιού. Επίσης, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός θα βοηθήσει με τα στούντιό του και στη μυθοπλασία του σταθμού.

Advertisement