Ο μιντιάκιας: η νέα μεταγραφή του Open, το βουνό που έχει να ανεβεί και στη… μέση ο Γιάννης Λάτσιος

5 Νοεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η νέα μεταγραφή του Open, το βουνό που έχει να ανεβεί και στη… μέση ο Γιάννης Λάτσιος

Επικίνδυνη αποστολή. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η συμφωνία της Χρύσας Μασούρου με το Open. Έφυγε από την ΕΡΤ προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού της Παιανίας. Και η αλήθεια είναι ότι έχει να ανεβεί μπροστά της ένα βουνό.

Ο μιντιάκιας: η νέα μεταγραφή του Open, το βουνό που έχει να ανεβεί και στη μέση ο Γιάννης Λάτσιος.

Δεν είναι μόνο τα (απογοητευτικά φέτος) νούμερα του καναλιού. Αν θέλετε την άποψή μου αυτό είναι το λιγότερο, όσο κι αν σας φαίνεται παράλογο. Τα νούμερα με κάποιες κινήσεις μπορούν να φτιάξουν. Ήδη λέγεται ότι στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν θα δούμε ένα άλλο κανάλι. Μακάρι λέω εγώ.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να σταματήσει αυτός ο εμφύλιος που υπάρχει στον σταθμό. Βέβαια, κάποιοι θα πουν ότι είναι βαριά η λέξη. Ίσως και να είναι. Αλλά δεν υπάρχει άλλη λέξη που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό βλέποντας τι έχει γίνει.

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι το κανάλι έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Και η προηγούμενη σύσκεψη κατέληξε σε φιάσκο άνευ προηγουμένου. Με τους ανθρώπους του ενημερωτικού να επιτίθενται στους ανθρώπους του ψυχαγωγικού. Τους οποίους θεωρούν υπαίτιους για τα φετινά νούμερα.

Και τους τελευταίους να απαντούν ότι συμβαίνει το αντίθετο. Μια ωραία ατμόσφαιρα δηλαδή… Αν αυτός δεν είναι εμφύλιος σε ένα κανάλι, τότε τι είναι; Ο στόχος που έχει λοιπόν η Μασούρου είναι να επανενώσει τα δύο τμήματα. Εύκολο; Δεν ξέρω. Πάντως οι κουβέντες της ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα.

Το πρώτο ραντεβού έγινε με τον διευθυντή ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Χωρίς να γίνουν γνωστά πολλά. Το σίγουρο είναι ότι εκείνος έχει πολλά παράπονα από το lead in του κεντρικού δελτίου. Και ρίχνει όλο το βάρος στις κακές επιλογές του καναλιού. Προβλέπεται μαραθώνιος επαφών…

Και μέσα σε όλα αυτά εμφανίστηκε και ο Γιάννης Λάτσιος για να αναλάβει επιτελική θέση στο κανάλι. Η επιστροφή του Λάτσιου στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε σίριαλ. Και χωρίς happy end μάλιστα, αφού οι προτάσεις που είχε δεν τον κάλυπταν.Ο Ιβάν όμως φαίνεται πως βρήκε το κουμπί του και ο Λάτσιος άφησε στα κρύα του λουτρού τον Κοκλώνη.