Ο μιντιάκιας: η πρωταγωνίστρια στο Ντέρτι από τις Άγριες Μέλισσες, αποχώρηση Γαρδέλη από τη Φάρμα και η… ηρεμία του Αρναούτογλου

18 Νοεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η πρωταγωνίστρια στο Ντέρτι από τις Άγριες Μέλισσες, αποχώρηση Γαρδέλη από τη Φάρμα και η… ηρεμία του Αρναούτογλου

Φαίνεται ότι έχει πολύ παρασκήνιο η αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από τη Φάρμα. Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πανηγύριζαν με την αποχώρηση αυτή. Φαινόταν από την αρχή το… έργο ότι δεν θα κολλούσε. Και οι εντάσεις ήταν πολλές.

Ο μιντιάκιας: η πρωταγωνίστρια στο Ντέρτι από τις Άγριες Μέλισσες, αποχώρηση Γαρδέλη από τη Φάρμα και η… ηρεμία του Αρναούτογλου.

Κάποιοι έλεγαν ότι ο Γαρδέλης θα ήταν ο πρώτος που θα έφευγε και δικαιώθηκαν. Ίσως δεν περίμεναν πριν από την έναρξη του σόου, αλλά εκεί οδηγούνταν τα πράγματα με μαθηματική ακρίβεια. Μάλιστα ακούγεται ότι ο ηθοποιός αποχώρησε από το ριάλιτι χωρίς να πει ούτε γεια.

Ο ΑΝΤ1 υποστηρίζει ότι θα βγάλει κανονικά τον Εκατομμυριούχο δίνοντας τέλος στο θρίλερ. Μετράει και η πολύ καλή σχέση που έχει το κανάλι με τον παραγωγό. Οπότε Star δεν υπάρχει για το τηλεπαιχνίδι που θα μεταδοθεί όπως λένε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Για να ηρεμήσει λίγο και ο Αρναούτογλου.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι και πριν από λίγες ώρες ήταν στα κάγκελα. Γιατί θα μου πείτε αφού έχει σταθερά το σόου του. Η απάντηση είναι ότι ο Γρηγόρης θέλει να είναι το Νο1 του σταθμού. Ακόμη και μετά τη συμφωνία του ΑΝΤ1 με τον Κανάκη. Ειδικά μετά τον ερχομό του Κανάκη με τον οποίο πλέον δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.

Κλείδωσε οριστικά η πρωταγωνίστρια του Ντέρτι που θα φέρει ο ΑΝΤ1 μετά τις Άγριες Μέλισσες. Με την ίδια ομάδα φυσικά στο συγγραφικό δίδυμο και στη σκηνοθεσία. Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν και η πρωταγωνίστρια θα προέρχεται από τις Μέλισσες. Ο λόγος για τη Δανάη Μιχαλάκη.

Η Δρόσω έχει όλο το πακέτο που θέλουν οι Τσαμπάνη – Καλκόβαλης και ο Χαρίτος. Πολύ καλή ηθοποιός είναι, εξαιρετική φωνή έχει. Ταιριάζει γάντι για το τραγούδι της δεκαετίας του 80 που πραγματεύεται η νέα σειρά. Στο Ντέρτι θα δούμε τον Γιώργο Γάλλο και μην αποκλείετε να παίξει και ο Γιάννης Στάνκογλου. Αν και δεν είναι σίγουρο.

Ο Alpha βρήκε… ταξιτζή, τον Διονύση Ατζαράκη, θα τον βάλει και στη Μουρμούρα. Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι ποντάρει πολύ στον κωμικό ηθοποιό που έχει γράψει ιστορία στο stand up. Και από την πρώτη στιγμή τον ήθελε στο Ταξί. Άσχετα αν η παραγωγή επέμενε στον Τζουβέλα. Τελικά πέρασε του καναλιού.