Ο μιντιάκιας: η Τσιμτσιλή «διώχνει» Σκορδά και Λιάγκα;

19 Ιανουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: η Τσιμτσιλή «διώχνει» Σκορδά και Λιάγκα;

Η αποκάλυψη του iciao για το μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή κυκλοφορεί πλέον ευρέως στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Και φυσικά όλοι παραδέχονται το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας. Ότι δηλαδή τη δεδομένη χρονική στιγμή η παρουσιάστρια βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός Alpha και βλέπει προς Μαρούσι την επόμενη τηλεοπτική στέγη της.

Ο μιντιάκιας: η Τσιμτσιλή «διώχνει» Σκορδά και Λιάγκα;

Μπορεί η απόφαση χωρισμού με το κανάλι όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια να προκαλεί εντύπωση, αφού η Σταματίνα είναι σταθερή αξία, αλλά υπάρχει (όπως πάντα) παρασκήνιο. Η παρουσιάστρια δεν κρύβει ότι κάτι έχει σπάσει στις (άψογες μέχρι πέρυσι) σχέσεις της με τον σταθμό.

Και ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου. Η Σταματίνα δεν έκρυψε την ενόχλησή της από το καλοκαίρι όταν ο Alpha την υποδέχθηκε ως βασίλισσα. Και ανάγκασε την Τσιμιτσιλή να αλλάξει μέχρι και ώρα εκπομπής. Μίας εκπομπής που πήγαινε… τρένο.

Από τότε λοιπόν, υπάρχει θέμα, είτε θέλουν κάποιοι να το αρνηθούν είτε όχι. Και λογικό είναι πλέον η Σταματίνα να ψάχνεται. Το +1 στο συμβόλαιό της με τον Alpha δεν αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα. Και όντως ο ΑΝΤ1 είναι το φαβορί για να την κάνει δική του, με τον ΣΚΑΪ να είναι αουτσάιντερ.

Η Τσιμτσιλή μόνο άγνωστη δεν είναι στο Μαρούσι και οι σχέσεις παρουσιάστριας και καναλιού είναι άριστες. Κουβέντες έχουν γίνει (δεν θέλω διαψεύσεις) και μάλιστα οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες. Αυτό που περιμένω όμως με  αγωνία είναι τι ώρα θα είναι το πρωί η εκπομπή της στον ΑΝΤ1.

Γιατί ένα πουλάκι μου είπε και μάλιστα… σκίζει τα ρούχα του, ότι ο ερχομός της Τσιμτσιλή θα σημάνει και το φινάλε της συντηςασίας με Σκορδά και Λιάγκα. Διαφορετικά και με δεδομένο ότι ο ΑΝΤ1 δεν αλλάζει τη συνταγή της (πολύ) πρωινής ενημερωτιικής εκπομπής, δεν… βγαίνουν οι ώρες.

Ούτε η Τσιμτσιλή θα έρθει για το Σαββατοκύριακο. Οπότε, για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Μήπως για δύο συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και δεν έχει γίνει καμία κουβέντα μέχρι τώρα; Να, κάτι τέτοια βλέπει και ο Γιάννης ο Λάτσιος και τρίβει τα χέρια του. Και πιστεύει ότι θα «ψήσει» στο τέλος και τον Ιβάν…