Ο μιντιάκιας: κλείνει το deal του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού

1 Μαρτίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: κλείνει το deal του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού

Η αλήθεια είναι ότι στο Mega την ήθελαν πολύ για τη νέα σεζόν. Άλλωστε η Ναταλία Γερμανού έχει αναδειχθεί σε βασίλισσα του Σαββατοκύριακου τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα. Γιατί δύσκολα η Ναταλία θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Ο μιντιάκιας: κλείνει το deal του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις της με τον Alpha. Και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η συμφωνία μόνο με θαύμα θα χαλάσει. Η Γερμανού παραμένει στο κανάλι της και η παρουσιάστρια ήδη ετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού ο Alpha ποντάρει πάρα πολλά στη Ναταλία. Μάλιστα, σύμφωνα με την παρουσιάστρια, έχει πρόταση και για βραδινή εκπομπή (εβδομαδιαία) τη νέα σεζόν. Βέβαια, ακόμη οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής της Ναταλίας Γερμανού, το κανάλι θα προσπαθήσει να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν και την υπόθεση παραμονής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κι εκεί αναμένεται να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, παρά τη διπλή σφήνα που υπάρχει.

Στον ΑΝΤ1 ψάχνονται πολύ με το Μουντιάλ που θα φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού. Και το πρώτο ντόμινο θα γίνει με το Ντέρτι. Τη σειρά δηλαδή στην οποία ποντάρουν πολλά στο Μαρούσι. Κι αυτό γιατί θα είναι οι επόμενες… Άγριες Μέλισσες που ολοκληρώνονται έπειτα από τρία χρόνια.

Όμως, η μπάλα αλλάζει τα πλάνα του καναλιού. Όλα δείχνουν ότι το Ντέρτι πάει για το δεύτερο μισό της σεζόν. Κι αυτό γιατί στον ΑΝΤ1 δεν θέλουν να τα… μπλέξουν όλα μαζί. Το θέμα είναι βέβαια ποια σειρά θα αντικαταστήσει στο πρώτο μισό το κενό που αφήνει το Ντέρτι. Απόφαση ακόμη δεν έχει παρθεί.

Στο Star μάλλον το πήραν απόφαση και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου δεν αναμένεται να είναι στο επόμενο GNTM. Επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό. Στο ριάλιτι μόδας ίσως έχουμε και δύο εκπλήξεις. Και δεν μιλάμε μόνο για επιστροφές. Περισσότερα αύριο