Ο μιντιάκιας: μπαίνει επενδυτής σε μεγάλο κανάλι! Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: μπαίνει επενδυτής σε μεγάλο κανάλι! Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις

Οργιάζουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό ότι γίνονται μεγάλα παζάρια σε σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Και μπαίνει δυνατός συμπαίκτης. Ο καναλάρχης θέλει σιγά-σιγά να αποτραβηχθεί. Μάλιστα, οι επαφές λέγεται ότι γίνονται με τρεις επιχειρηματίες, αλλά με έναν οι κουβέντες έχουν προχωρήσει πολύ.

Από τις Άγριες μέλισσες στον Σιωπηλό δρόμο και από εκεί στον Σασμό. Ο λόγος για τον Στάθη Μαντζώρο, ο οποίος έκλεισε για τη νέα σειρά του Alpha. Το σενάριο εξιστορεί την αληθινή ιστορία μια βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών.

Οργή λαού φέρνει ανατροπές στις Άγριες μέλισσες. Οπότε το πιο πιθανό είναι να μείνουν τελικά και ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ειδικά μετά τον κακό χαμό στα social media. Μέλισσες χωρίς Κωνσταντή και Μελέτη γίνονται; Δεν γίνονται.

Είναι οριστικό. Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, ώρα να σπάσει άλλο ένα. Ο λόγος για το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Στην τελευταία συνεδρίαση δόθηκε το πράσινο φως για την ένατη σεζόν της κωμικής σειράς. Και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο καστ.

Σε συζητήσεις με την ΕΡΤ βρίσκεται ο Νίκος Κουρής. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο παιχνίδι γνώσεων. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

Μπορεί να υπάρχει προβληματισμός στον Alpha από τα νούμερα του Deal, έπειτα και από τον ανταγωνισμό με τον Σεφερλή. Όμως όπως λένε στον σταθμό, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χρήστο Φερεντίνο. Και όλα δείχνουν ότι το τηλεπαιχνίδι θα συνεχιστεί και του χρόνου. Όπως και η Τέλεια απόδραση.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ένας άγριος καβγάς οδήγησε στην αποχώρηση του αρχισυντάκτη του πρωινού του Mega. Συγκεκριμένα με έναν από τους παρουσιαστές. Υπήρξε μεγάλη ένταση και ο αρχισυντάκτης σηκώθηκε και έφυγε. Και το ανακοίνωσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.