Ο μιντιάκιας: ο άγριος πόλεμος του Σασμού με τις Άγριες Μέλισσες και στη… μέση οι Ράδιο Αρβύλα

Δημοσιεύθηκε: 10 Οκτωβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: ο άγριος πόλεμος του Σασμού με τις Άγριες Μέλισσες και στη… μέση οι Ράδιο Αρβύλα

Πόλεμος Σασμού και Άγριων Μελισσών και στη μέση οι Ράδιο Αρβύλα. Σας μπερδέψαμε; Κι όμως τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο ΑΝΤ1 και ο Alpha βρίσκονται σε θέση μάχης για την κορυφή στην prime ζώνη και ρυθμιστές μπορούν να αναδειχθούν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του. Ανάλογα με το πού θα καθίσει η μπίλια.

Ο μιντιάκιας: ο άγριος πόλεμος του Σασμού με τις Άγριες Μέλισσες και στη μέση οι Ράδιο Αρβύλα.

Η αυριανή μέρα είναι πολύ σημαντική για το τηλεοπτικό μέλλον των Ράδιο Αρβύλα. Κι αυτό γιατί αναμένεται να ανακοινώσουν επίσημα τη νέα στέγη τους. Όλες οι πληροφορίες θέλουν τον ΑΝΤ1 να είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά μέχρι να δούμε τις ανακοινώσεις, καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Η απόφαση του Κανάκη και της παρέας της Θεσσαλονίκης θα κρίνει πολλά φουντώνοντας κι άλλο τον πόλεμο ανάμεσα στα δύο σίριαλ που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Και σας αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του πολέμου ανάμεσα στα δύο κανάλια.

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά και θέλει τους Αρβύλα να ξεκινά στις 9 για να ξεκινούν αμέσως μετά οι Μέλισσες. Ο Κανάκης θέλει στις 8 κι εκεί πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Στο κανάλι θέλουν να χτυπήσουν τον Σασμό και να δώσουν  δυνατό lead in και στις Μέλισσες. Στόχος να έχουν δύο πρωτιές. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Advertisement

Ο Alpha από την πλευρά του έκανε σφήνα με συγκεκριμένο στόχο. Η πρότασή του διαφέρει από αυτή του ΑΝΤ1 ως προς την ώρα. Στο κανάλι θέλουν οι Αρβύλα να ξεκινά μετά τον Σασμό για να προκαλέσει κι άλλο πλήγμα στις Μέλισσες. Η μάχη μάλιστα κορυφώνεται τις τελευταίες ώρες και υπάρχουν ανατροπές.

Και μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να υπάρξουν κι άλλες ανατροπές. Όσο κι αν λέγεται ότι ο Κανάκης και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη έχουν πάρει την απόφασή τους. Οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί το βράδυ. Οπότε και υπάρχει ένα (τηλεφωνικό) ραντεβού που μάλλον θα κρίνει το τι μέλλει γενέσθαι.

MasterChef: Αποχωρεί από τις κουζίνες και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για το Masterchef. Τι είπε ο σεφ; Ότι το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με το Star εκείνος, ο Κοντιζάς και ο Κουτσόπουλος είναι για δύο χρόνια. Αυτό σε πολύ απλά ελληνική σημαίνει ότι ανεξάρτητα τι θα γίνει φέτος, θα δούμε και Masterchef 7.

Advertisement