Ο μιντιάκιας: ο ανατρεπτικός ρόλος του Σερβετάλη στις Άγριες μέλισσες, η εμπλοκή με Μποτρίνι στον Alpha και το αντίο της Μελέτη

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουνίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: ο ανατρεπτικός ρόλος του Σερβετάλη στις Άγριες μέλισσες, η εμπλοκή με Μποτρίνι στον Alpha και το αντίο της Μελέτη

Χθες σας είχαμε αποκαλύψει το ραντεβού του Λευτέρη Χαρίτου με τον Δημήτρη Μοθωναίο για τις Άγριες μέλισσες. Και ότι το deal είναι σίγουρο. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι ο ηθοποιός για να κλείσει στις μέλισσες, είπε όχι στο Dot. Είχε κάνει και δοκιμαστικό με την Τζένη Θεωνά και τα είχαν πάει υπέροχα. Όμως, η υποκριτική και η συγκεκριμένη σειρά είχε τον πρώτο λόγο.

Μια και ο λόγος για τις Άγριες μέλισσες, μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει το μέλλει γενέσθαι με τον Άρη Σερβετάλη. Ο ηθοποιός μίλησε με τον Χαρίτο, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει την οριστική απάντησή του και επομένως δεν έχουν πέσει και οι υπογραφές. Ο Σερβετάλης αποφεύγει τις εμπορικές σειρές, αλλά οι μέλισσες είναι διαφορετικό. Όπως και ο ρόλος που του προτάθηκε από τον Χαρίτο. Ο οποίος είναι αν μη τι άλλο ανατρεπτικός.

Έκτορας Μποτρίνι: «Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!»

Όλοι περίμεναν ότι ο Έκτορας Μποτρίνι θα συνέχιζε την επόμενη σεζόν στον Alpha. Κι αυτό γιατί τα νούμερα ήταν άκρως ικανοποιητικά μέχρι που ξέσπασε η καραντίνα. Όμως εφιάλτη στην κουζίνα δεν αναμένεται να δούμε του χρόνου. Κανάλι και σεφ τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, όμως άκρη δεν βρέθηκε. Και ο Μποτρίνι αναζητεί πλέον άλλη τηλεοπτική στέγη.

Στον Alpha φαίνεται ότι ποντάρουν πάρα πολύ στο Bachelor. Αυτό έχει μπει σε πρώτη μοίρα. Και δεν είναι τυχαίο ότι δίνουν 100.000 ευρώ στον Αλέξη Παππά, όπως λέγεται, για να γίνει ο επόμενος εργένης. Με τέτοια χρήματα βέβαια δεν μπορούσε να αρνηθεί ο πρώην survivor.

Πάντως, οι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες ότι και ο ΣΚΑΪ θα κάνει το δικό του Bachelor. Και παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, οι φήμες αυτές συντηρούνται. Κι επιμένουν ότι ήδη αναζητούνται κοπέλες. Βέβαια, από το Φάληρο επιμένουν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αν και στην τηλεόραση δεν ξέρεις τι ξημερώνει η επόμενη μέρα…

Ιωάννα Μαλέσκου: Εκτός εκπομπής η αρχισυντάκτριά της – Όλο το παρασκήνιο

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος έφυγε από την εκπομπή της Μαλέσκου, αφού οι σχέσεις τους ήταν (επιεικώς) ψυχρές το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα στα social media απάντησε εμμέσως στην τοποθέτηση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της. Πάντως, ο Γρηγορόπουλος δεν αναμένεται να μείνει άνεργος, αφού φαίνεται να βρήκε νέα δουλειά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Μια και ο λόγος για τη Μελέτη, την ερχόμενη Τετάρτη, 23 Ιουνίου, στη 1 τη νύχτα, θα δούμε τα τελευταία Μεσάνυχτα. Και πλέον ολοκληρώνεται και τυπικά η (επεισοδιακή τον τελευταίο χρόνο) συνεργασία της με τον Alpha. Οπότε από την άλλη εβδομάδα αναμένονται οι ανακοινώσεις για τη μεταγραφή της στο Mega.