Ο μιντιάκιας: ο άνδρας δίπλα στη Χρηστίδου, η νέα συμφωνία της Τσολάκη και πότε θα λύσει τη σιωπή της για το διαζύγιο η Βανδή

Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουλίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: ο άνδρας δίπλα στη Χρηστίδου, η νέα συμφωνία της Τσολάκη και πότε θα λύσει τη σιωπή της για το διαζύγιο η Βανδή

Η Μπέτυ Μαγγίρα αναλαμβάνει το καθημερινό πρωινό του Open. Τι θα γίνει όμως με την Ελένη Τσολάκη, η οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με το κανάλι; Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τσολάκη θα είναι τελικά η αντικαταστάτρια της Χρηστίδου. Θα αναλάβει δηλαδή την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Πάντως, η νέα εκπομπή της Τσολάκη δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή που κάνει τώρα. Όσον αφορά το πάνελ της. Κι αυτό γιατί λέγεται ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Με πρώτη (όπως λένε οι κακές γλώσσες) την αποχώρηση του Άρη Μακρή.

Μια και αναφερθήκαμε πιο πάνω για τη Χρηστίδου, σίγουρα δεν θα περιοριστεί μόνο στην παρουσία του Σταματόπουλου στο πλευρό της. Στη νέα εκπομπή της στο Mega αναζητεί κι έναν άνδρα ο οποίος θα έχει πολύ ενεργό ρόλο στην παρουσίαση. Και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Μη νομίζετε ότι η Δέσποινα Βανδή δεν θα μιλήσει για το διαζύγιό της. Προς το παρόν θεωρεί ότι είναι καλύτερο να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Αλλά πριν από το νέο Just να είστε σίγουροι ότι θα αναφερθεί στη σχέση της με τον Ντέμη. Έστω και χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

Η συνέντευξη δεν θα είναι τηλεοπτική, όπως θα περίμεναν πολλοί. Θα είναι έντυπη. Μασημένη τροφή σας δίνω. Πάντως η τραγουδίστρια δείχνει πολύ ήρεμη μετά τις ανακοινώσεις. Και ετοιμάζει και κάτι άλλο τηλεοπτικά εκτός από το Just.

Η Φάρμα... στην καλύτερη εκδοχή της

Επειδή γίνεται ένας χαμός με τα projects που θα αναλάβει τη νέα σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Σίγουρα θα είναι στη Φάρμα 2. Αυτό που δεν έχει αποφασιστεί είναι αν τελικά το κόνσεπτ που θα βγει στον αέρα θα έχει για ακόμα μία φορά επώνυμους παίκτες ή θα γίνει με παίκτες ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος είναι πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η παραγωγή θέλει να είναι οι συνθήκες σαφώς πιο δύσκολες λόγω καιρού. Από την άλλη βέβαια τα πολλά κρύα δεν ευνοούν και τα πολλά… ντους έξω. Και εκεί υπάρχει θέμα. Αφού τα περσινά πλάνα από τα μπάνια ήταν εκείνα που ανέβαζαν την τηλεθέαση.