Ο μιντιάκιας: ο απαράβατος όρος της Τσιμτσιλή για να πει το μεγάλο «ναι»

13 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: έβαλε μπροστά από τώρα ο Ατζούν για το All Star Survivor

Έχουμε πει ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα είναι από τα πιο hot ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Σας έχουμε αποκαλύψει ότι αυτή τη στιγμή τρία είναι τα κανάλια που δίνουν ντέρμπι για την υπογραφή της. Ο Alpha (όπου και ανήκει), ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ. Και οι τρεις με τις (πολλές) πιθανότητές τους.

Ο μιντιάκιας: ο απαράβατος όρος της Τσιμτσιλή για να πει το μεγάλο «ναι».

Ο Alpha γιατί είναι το… σπίτι της και μας έχει δείξει ότι δεν είναι τόσο εύκολη με τις μετακομίσεις. Ο ΑΝΤ1 γιατί θέλει να αλλάξει αρκετά την πρωινή ζώνη του και θεωρεί τη Σταματίνα ως την ιδανική για να στείλει ψηλά την τηλεθέαση του καναλιού. Και ο ΣΚΑΪ που θέλει να ενισχύσει την πρωινομεσημεριανή ζώνη, αφού η Μαλέσκου δεν… τράβηξε.

Η Τσιμτσιλή προς το παρόν ακούει και ακόμη δεν έχει πει το ναι σε κανέναν από τους τρεις. Το μόνο που έχει πει είναι ότι το Happy Day δεν αλλάζει ούτε ύφος ούτε πρόσωπα. Όπως είναι η ομάδα της θα την ακολουθήσει σε όποια τηλεοπτική στέγη αποφασίσει να βρεθεί. Και αυτός είναι απαράβατος όρος.

Γι’ αυτό επιμένουμε ότι ο Alpha δεν πρέπει να βγει από το παιχνίδι. Παρά την αντίθετη φημολογία, με τα τελευταία δεδομένα παίζει πολύ δυνατά να είναι τελικά εκείνος ο νικητής στη μάχη για την ωραία Σταματίνα. Άσχετα από τον πάγο που υπάρχει, ο οποίος πολύ εύκολα μπορεί να σπάσει, αν το θέλουν και οι δύο.

Πέφτει η αυλαία για τα Προσωπικά της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ. Το Open την περιμένει με ανοικτές αγκάλες, αλλά όπως αποκαλύπτει η Τίνα Μεσσαροπούλου, δεν αποκλείεται να τη δούμε σε άλλη… πίστα. Συγκεκριμένα, όχι μπροστά στην κάμερα, αλλά στην οργάνωση πίσω από αυτήν. Και τελικά μην αποκλείσετε να μείνει στη δημόσια τηλεόραση.

Με αλλαγές θα μπει ο Μάρτιος όπως όλα δείχνουν για τον ΣΚΑΙ. Το κανάλι το Φαλήρου προχωρά σε ανασχεδιασμό της απογευματινής ζώνης. Ολοκληρώνοντας πρόωρα ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα του προγράμματα. Η σειρά “Μόλις Χθες” θα ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο, καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην δώσει περαιτέρω παράταση.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε από το Survivor. Αλλά μόνο χαμένο δεν μπορείς να τον πεις από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, θα βάλει στην τσέπη γύρω στα σαράντα χιλιάρικα για το διάστημα παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο. Και μία εκπομπούλα που του είχε υποσχεθεί ο Ατζούν.