Ο μιντιάκιας: ο κύβος ερρίφθη για Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

4 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: ο κύβος ερρίφθη για Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Στήνεται σιγά-σιγά το XFactor με μία βασική βέβαια έλλειψη, αυτό του παρουσιαστή. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακούστηκε έντονα το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά εκείνη είπε ότι ακόμη δεν έχει μιλήσει με το Mega. Αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένη ολοκληρωτικά στο The Chase.

Ο μιντιάκιας: ο κύβος ερρίφθη για Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ.

Στα backstage του σόου είχαμε μία έκπληξη, αφού τελικά δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο. Μπορεί να είχε κλείσει ουσιαστικά ο Γιώργος Λέντζας, αλλά ο ΑΝΤ1 δεν δέχθηκε να του λύσει το συμβόλαιο. Παρότι είναι ανενεργός από την αρχή της σεζόν, ενώ δεν προβλέπεται να ενεργοποιηθεί ούτε στο δεύτερο μισό.

Αναζητώντας λοιπόν τον παρουσιαστή, που δεν αποκλείεται να είναι καλλιτέχνης-έκπληξη, η κριτική επιτροπή έκλεισε. Και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι είναι… μπετόν και δεν πρόκειται να αλλάξει. Όπως σας αποκαλύψαμε, θα είναι ο Χρήστος Μάστορας, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μαρίζα Ρίζου.

Μπορεί τα νούμερα να είναι συμπαθητικά, αλλά δεν βλέπουμε να παίρνει το πράσινο φως και του χρόνου στον ΣΚΑΪ το Κάτι ξαναψήνεται. Θα κλείσει τον κύκλο του με το τέλος της σεζόν. Κι αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος ότι δεν πιστεύουν πως θα ανεβάσει κατά πολύ τα νούμερά του τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Και ο δεύτερος είναι τα άλλα σχέδια που έχει το κανάλι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είναι δεδομένο ότι η παρουσιάστρια (και λόγω εμπειρίας) θα αναλάβει καθημερινή εκπομπή. Είτε αυτή θα είναι πρωινή είτε μεσημεριανή. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα έχει ειδοποιηθεί σχετικά από το κανάλι του Φαλήρου.

Βέβαια, επαναλαμβάνουμε ότι στην τηλεόραση πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Τα χαμηλά έσοδα λόγω της πανδημίας είναι ακόμη ένας λόγος. Η εκπομπή της Σπυροπούλου δεν σημαίνει αυτόματα και «διαζύγιο» με τη Μαλέσκου. Μην εκπλαγείτε αν τελικά μείνει λόγω διαφημίσεων και χαμηλού κόστους.

Μην εκπλαγείτε επίσης αν το Star κρατήσει τελικά το πρωινό του με Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα. Παρά τα όσα ακούγονται ειδικά τον τελευταίο καιρό. Όπως δείχνουν τα πράγματα δεν φαίνονται στον ορίζοντα των καναλιών μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι. Όλοι είναι (πολύ) συγκρατημένοι.