Ο μιντιάκιας: ο κύβος ερρίφθη για τον Σασμό! Τουλάχιστον τρεις σούπερ μεταγραφές

13 Απριλίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: ο κύβος ερρίφθη για τον Σασμό! Τουλάχιστον τρεις σούπερ μεταγραφές

Θα μείνει ο Ορφέας Αυγουστίδης; Τι θα γίνει με τη Μαρία Πρωτόπαππα στον Σασμό; Πότε θα σκοτώσει τη Βασιλική η Καλλιόπη; Μήπως η εκπομπή που θα κάνει δημιουργήσει πρόβλημα με την παρουσία της στη σειρά; Αν σκοτωθεί και ο Άγγελος, όπως λέγεται, πώς θα επιτευχθεί τελικά ο Σασμός;

Ο μιντιάκιας: ο κύβος ερρίφθη για τον Σασμό! Τουλάχιστον τρεις σούπερ μεταγραφές.

Τα ερωτήματα για τη σειρά του Alpha είναι πάρα πολλά και δικαιολογημένα, αφού μιλάμε για το σίριαλ που φέτος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ. Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, αλλά το ζήτημα πλέον είναι… με ποιους; Γιατί μιλάμε για πολύ δυνατές αποχωρήσεις (αν ισχύσουν φυσικά βάσει του βιβλίου).

Και μέσα σε όλες τις αποχωρήσεις δεν έχουμε πει τίποτα για τη Δικαιοσύνη σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή. Όπου όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο δολοφόνος. Πότε θα μας αφήσει και ο Μαθιός, όπως αναφέρεται και στο σενάριο; Όλα αυτά δημιουργούν ένα θρίλερ γύρω από τον Σασμό τη νέα σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι οι σεναριογράφοι δεν θα ξεφύγουν πολύ από το βιβλίο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Καλλιόπη θα σκοτώσει τη Βασιλική και μετά θα βάλει τέλος στη ζωή της. Επίσης, δεν θα γλιτώσει ούτε ο Άγγελος. Με πιθανές αποχωρήσεις του Αστέρη και της Μαρίνας λόγω… Χίσλοπ, φτάνουμε στις 5 πρωτοκλασάτες απώλειες.

Οι οποίες μπορεί να μη γίνουν μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά θα πάνε για τις αρχές της επόμενης. Χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο. Οπότε, υπάρχει θέμα για τη νέα σεζόν. Φυσικά υπάρχει και η λύση. Ποια; Η… μετάγγιση νέου αίματος στη σειρά. Πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον τρεις σούπερ μεταγραφές, όπως αυτή του Αργύρη Πανταζάρα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι όλοι αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τη δεύτερη σεζόν του Σασμού. Για να δουν ποιοι θα μείνουν. Αν και για Αστέρη και Μαρίνα σας είπαμε και πριν από λίγες ημέρες ότι υπάρχει παράθυρο παραμονής τους στη σειρά. Ενδιαφέρον υπάρχει και για το ποιοι θα έλθουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου επανήλθε στα τηλεοπτικά δρώμενα, με έναν διαφορετικό μάλιστα ρόλο. Η συνεργασία της όμως με τον ΣΚΑΙ δεν θα μείνει, όμως, μόνο στο Masked Singer αλλά θα έχει και συνέχεια. Το κανάλι τη θέλει για να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Για να δούμε…