Ο μιντιάκιας: ο προβληματισμός του ΑΝΤ1 για το Πρωινό και τα δύο «καυτά» συμβόλαια που τελειώνουν

26 Οκτωβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: ο προβληματισμός του ΑΝΤ1 για το Πρωινό και τα δύο «καυτά» συμβόλαια που τελειώνουν

Θυμάστε που σας έλεγα να κάνουμε υπομονή για όσα ακούγονταν για Λιάγκα και Σκορδά στον ΑΝΤ1; Από τη μία φημολογούταν ότι θα μεγαλώσει κατά μία ώρα το Πρωινό. Από την άλλη ότι ο Λιάγκας είναι υποψήφιος για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Παπαδάκη. Αν ο τελευταίος αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Και να δίνει πάσα στη Φαίη.

Ο μιντιάκιας: ο προβληματισμός του ΑΝΤ1 για το Πρωινό και τα δύο «καυτά» συμβόλαια που τελειώνουν.

Όπως σας είχα πει τότε, είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε ο,τιδήποτε για το δίδυμο του Πρωινού. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να επιλυθεί. Ποιο είναι αυτό; Τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι. Για να γίνουν πραγματικότητα οι φήμες, θα πρέπει να μείνουν και οι δύο.

Αφήστε με να έχω πολλές αμφιβολίες γι’ αυτό. Γιατί πρόσφατα έγινε σύσκεψη για το Πρωινό, αφού τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά. Όσο κι αν από το κανάλι προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι. Και αναζητούνται λύσεις για να ανεβεί η τηλεθέαση, μια και η απόσταση από τον ανταγωνισμό μεγαλώνει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες νομίζετε ότι μπορούν οι συγκεκριμένες φήμες να γίνουν πραγματικότητα. Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη αν το καλοκαίρι βρεθούν και οι δύο εκτός ΑΝΤ1. Κι αυτό παρακινδυνευμένο να το πούμε Οκτώβρη μήνα. Όμως το σενάριο μόνο επιστημονικής φαντασίας δεν είναι.

Κι αυτό γιατί το Πρωινό έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ του σταθμού στη ζώνη του. Και τα νούμερα που κάνει δεν… καταπίνονται τόσο εύκολα. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να πέσει και ψαλίδι. Μια και τα διαφημιστικά έσοδα, όπως είναι φυσικό, είναι πλέον λιγότερα. Και αυτό πονάει τον σταθμό περισσότερο.

Μαθαίνω ότι υπάρχουν αντίθετες φωνές στον Σασμό. Εκείνες που λένε ότι δεν πρέπει η σειρά να πάει και δεύτερη σεζόν. Βέβαια, άλλες είναι οι βουλές του Alpha που έχει τρελαθεί με τα φετινά νούμερα. Οι Μέλισσες σίγουρα δεν πάνε τέταρτη χρονιά, ενώ η Γη της Ελιάς μάλλον θα συνεχίσει και του χρόνου.

Μας επιβεβαίωσε η Βικτόρια Χίσλοπ. Το Νησί θα έχει σίκουελ στην ελληνική τηλεόραση. Όπως είπε η υπόθεση θα διαδραματίζεται στην Κρήτη και την Αθήνα. Ήδη οι συζητήσεις με εταιρεία παραγωγής έχουν ξεκινήσει, ενώ σιγά σιγά γίνονται και τα πρώτα τηλέφωνα σε ηθοποιούς.