Ο μιντιάκιας: οι αλλαγές που φέρνουν οι πυρκαγιές, η εναλλακτική λύση για τη Φάρμα και η αναμονή για δίωξη σε τρίτο ηθοποιό

9 Αυγούστου 2021 10:00

Ο μιντιΟ μιντιάκιας: το όχι της Ζέτας στη νέα πρόταση του ΑΝΤ1, ο ξανθός πειρασμός του νέου Survivor και το ερωτικό ριάλιτι που κλείνει μέσα στον εβδομάδαάκιας: η πρεμιέρα της Τσαπανίδου, η εκπομπή που αναζητείται για την τριάδα του Survivor και η… μισή αλήθεια για τα ερωτικά πασίγνωστης παρουσιάστριας

Οι πυρκαγιές δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την έναρξη της νέας σεζόν. Τα περισσότερα κανάλια είχαν βάλει ημερομηνία πρεμιέρας τις 6 Σεπτεμβρίου. Όμως μην αποκλείσετε να πάρει αναβολή μία εβδομάδα τουλάχιστον. Υπάρχει συνεννόηση των στελεχών για «συμφωνία κυρίων».

Πάντως τα κανάλια βρίσκονται επί ποδός πολέμου όχι μόνο για τις φωτιές που καίνε όλη την Ελλάδα. Όλες οι πληροφορίες λένε ότι έρχεται και τρίτος ηθοποιός που πιθανό να ακολουθήσει το δρομολόγιο των Λιγνάδη και Φιλιππίδη.

Λέγεται ότι υπάρχει καταγγελία για δύο αδικήματα και το ένα σίγουρα δεν έχει παραγραφεί. Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη στον συγκεκριμένο ηθοποιό. Και αυτό είναι κοινό μυστικό. Το θέμα είναι ότι η αποκάλυψη του ονόματός τους θα προκαλέσει έκπληξη. Για να δούμε…

Έπαθαν ζημιά οι εγκαταστάσεις της Φάρμας στις Αφίδνες. Γεγονός που προβληματίζει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 οι οποίοι ήθελαν τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι δεν θα υπάρξει αναβολή στα σχέδια του καναλιού του Αμαρουσίου.

Φάρμα: έξαλλοι στον ΑΝΤ1 με τη διαρροή του νικητή! Ψάχνουν το βαθύ λαρύγγι που πρόδωσε το spoiler για τον Γκρέκα

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ Γρηγόρης Μελάς, εδώ και καιρό η εταιρεία παραγωγής Silver Line σε συνεννόηση με τον ΑΝΤ1 είχε εξετάσει και άλλα μέρη. Στα οποία μπορεί να στηνόταν η Φάρμα. Έτσι λοιπόν εκτιμάται ότι ο ΑΝΤ1 θα στήσει σε άλλο μέρος τις εγκαταστάσεις για το δεύτερο κύκλο του ριάλιτί του.

Με μία νέα μεγάλη παραγωγή «χτυπά» από το φθινόπωρο ο ΣΚΑΪ με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Πρόκειται για μία σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται «1821, Οι Ήρωες», η οποία θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια.

Κατά σειρά εμφάνισης θα δούμε: τον Λεωνίδα Κακούρη στον ρόλο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τον Ερρίκο Λίτση στον ρόλο του Ανδρέα Μιαούλη, τη Θεοφανία Παπαθωμά (Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα), τον Αργύρη Πανταζάρα (Γεώργιο Καραϊσκάκη}, την Ιφιγένεια Καραμήτρου (Μαντώ Μαυρογένους) και τους Αντώνη Καραθανασόπουλο και Σπύρο Σταμούλη που υποδύονται τους Φιλέλληνες Λόρδο Βύρωνα και Σάμιουελ Χάου.