Ο μιντιάκιας: οι αλλαγές στο Όλα Γκουντ, η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού και το νέο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου

Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: οι αλλαγές στο Όλα Γκουντ, η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού και το νέο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου

– Αλλαγές έρχονται για το Όλα Γκουντ, καθώς το κανάλι έχει σχέδια για να δώσει κι άλλο χρόνο στην εκπομπή. Ώστε να συμπεριληφθεί κι εμπορικό μέρος.

-Πρεμιέρα σήμερα για τη Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται. Στο πλευρό της Ναταλίας οι, γνώριμοί μας πλέον, Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή. New entry ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος έρχεται από τον χώρο της ενημέρωσης . Τη στήλη με τα τηλεοπτικά νέα θα επιμελείται ο γνωστός δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας.


-Στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν από τους κρυφούς «παραδείσους» του, το εστιατόριο Fuga. Στην κορυφή του Μεγάρου Μουσικής υποδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της εκπομπής Super Κατερίνα τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Φέτος μαζί της θα βρίσκονται ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η σεφ Κατερίνα Λένη.

-Η Ντόρα Κουτροκόη μετακινήθηκε από το Open στον ΑΝΤ1 στους «Πρωινούς τύπους».

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 07:00 και από φέτος θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια.

Οι «Πρωινοί Τύποι», από τις 07:00 έως και τις 12:00, καταγράφουν τα προβλήματα των πολιτών. Αναζητώντας λύσεις, και δίνουν βήμα στους ειδικούς να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα των τηλεθεατών.