Ο μιντιάκιας: οι ανατροπές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, οι ακόμη άστεγοι Ράδιο Αρβύλα και η έξοδος του Ασημακόπουλου από το Πρωϊνό

Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: οι ανατροπές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, οι ακόμη άστεγοι Ράδιο Αρβύλα και η έξοδος του Ασημακόπουλου από το Πρωϊνό

-Η ΕΡΤ δημιουργεί τον δικό της ανταγωνισμό τα… Σαββατοκύριακα! Κι αυτό γιατί μετακομίζει δύο πολύ αξιόλογες σειρές από το καθημερινό της πρόγραμμα.

Οι σειρές «Βαρδιάνος Στα Σπόρκα» και «Καρτ Ποστάλ», θα προβάλλονται κάθε Σάββατο, από τις δέκα το βράδυ. Ο Βαρδιάνος στα Σπόρκα θα παίζει 22:00 – 23:00 και η σειρά Καρτ Ποστάλ 23:00 – 00:00.

Μια ακόμη μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, έρχεται μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX. Δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο την μυθοπλασία του καναλιού.

Οι μεγάλες πρεμιέρες προορίζεται να γίνουν μέσω ERTFLIX και ύστερα στην μικρή οθόνη. Η σειρά Βαρδιάνος στα Σπόρκα θα προβληθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά, μέσω ERTFLIX.

– Μπορεί ο ΑΝΤ1 να έκανε πίσω στη συμφωνία με τους Ράδιο Αρβύλλα και να μην άφησε χώρο στο πρόγραμμά του για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Επανήλθε όμως το Open, που την περασμένη χρονιά η εκπομπή τους έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Η νέα τους διαπραγμάτευση αφορά και πάλι καθημερινή εκπομπή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

-Με το ένα πόδι εκτός του Πρωϊνού φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο επιχειρηματίας θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά του και η πρωϊνή ζώνη του τρώει πολύ χρόνο, χρήσιμο για τις επιχειρήσεις του. Εκτός από την δυσαρέσκεια που έχει για τον ρόλο του στην εκπομπή που δεν ήταν τελικά αυτό που περίμενε.