Ο μιντιάκιας: οι κρίσιμες εβδομάδες για το Top Chef, οι αποχωρήσεις από το Πρωινό και η αλήθεια για την Ταραμπάνκο

19 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

https://

Πολύ κρίσιμο θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου για το Top Chef. Ο Ατζούν έχει βάλει κάτω όλα τα πρότζεκτ και αναζητεί το καλύτερο. Προκειμένου να είναι έτοιμος αν δοθεί εντολή από τον ΣΚΑΪ να πέσουν οι τίτλοι τέλους στο ριάλιτι μαγειρικής. Το οποίο δεν έχει δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο μιντιάκιας: οι κρίσιμες εβδομάδες για το Top Chef, οι αποχωρήσεις από το Πρωινό και η αλήθεια για την Ταραμπάνκο.

Πάντως, στον ΣΚΑΪ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν λίγες εβδομάδες ακόμη μέχρι να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους. Είναι ένα ακριβό προϊόν και περιμένουν ανάκαμψη πιθανόν με αλλαγή ώρας. Βέβαια, τα σημάδια δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, για να πούμε την αλήθεια.

Και δεν  είναι μόνο ο ΣΚΑΪ που έχει θέμα με το ριάλιτι μαγειρικής του. Και στον ΑΝΤ1 τα πράγματα δεν είναι ρόδινα με το Game of Chefs αν και βάζει μέσα έντονα και το προσωπικό στοιχείο. Δεν είναι μόνο κατσαρόλες και μαχαιροπήρουνα. Όμως κι εκεί τα νούμερα τηλεθέασης προκαλούν παγωμάρα.

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο Πρωινό; Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο εβδομάδες και είχαμε αρκετά παρατράγουδα. Αν νομίζετε ότι είναι μόνο ο Γιώργος Ασημακόπουλος που σηκώθηκε και έφυγε, είστε γελασμένοι. Ακόμη δύο έμπειροι δημοσιογράφοι χαιρέτησαν και… μην τους είδατε από την εκπομπή του Λιάγκα και της Σκορδά.

Ο λόγος για τους Θάνο Μακρογαμβράκη και Μάνο Μπανασάκη, οι οποίοι αποχώρησαν γιατί άλλα συμφώνησαν και άλλα είδαν. Κοινό σημείο ότι και οι δύο μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους δύο πρωταγωνιστές. Αλλά ειδικά ο τελευταίος άφησε καρφάρες για την παραγωγή.

Επειδή πολύς λόγος έγινε για το Glam Wars, πήρε τελικά το πράσινο φως από το Open. Και με παρουσιάστρια την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μετά από μοντέλο έγινε ηθοποιός και τώρα παρουσιάστρια. Επειδή πολλά ακούστηκαν για την Κάτια, δεν υπήρξε ποτέ θέμα παρουσιάστριας.

Από την αρχή η παρουσία της Ταραμπάνκο είχε κλειδώσει. Αυτό που δεν είχε αποφασίσει οριστικά το κανάλι ήταν αν θα έβγαινε στον αέρα η εκπομπή μόδας. Από τη στιγμή που άναψε τελικά το πράσινο φως (αν και υπήρχαν αντίθετες φωνές), δεν υπήρχε κανένα άλλο θέμα συζήτησης.