Ο μιντιάκιας: οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη Μουρμούρα

10 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: αυτός είναι ο ηθοποιός που θα ξελογιάσει την Αργυρώ στον Σασμό

Ο Alpha πήρε την απόφαση και για μία ακόμη χρονιά θα απολαμβάνουμε τη Μουρμούρα. Μπορεί να υπήρχαν κάποιες ενστάσεις, αλλά τα νούμερα δείχνουν ότι η σειρά εξακολουθεί να είναι πολύ αγαπητή στο κοινό. Ήδη είχαμε τις πρώτες συζητήσεις αλλά και συμφωνίες, όπως σας αποκάλυψε το iciao.

Ο μιντιάκιας: οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη Μουρμούρα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποδέχθηκε την πρόταση της παραγωγής. Ακολούθησαν ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου. Αυτά τα δύο ζευγάρια θα είναι και του χρόνου στη Μουρμούρα, αφού απομένουν μόνο κάποια διαδικαστικά θέματα.

Από κει και πέρα μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο υπόλοιπο καστ. Καλά πληροφορημένες πηγές το θεωρούν σίγουρο. Το πιο πιθανό είναι να μπει ένα ζευγάρι στη σειρά. Χωρίς πάντως να αποκλείεται το καστ να είναι καινούργιο κατά 50%. Τα νέα ζευγάρια δηλαδή να είναι δύο.

Όπως σας αποκαλύψαμε, το διαζύγιο της Έλενας Κατρίτση με την ΕΡΤ είναι φιλικό. Αν και η παρουσιάστρια του Προσωπικά είχε κάποια παράπονα από τη στάση της διοίκησης της κρατικής τηλεόρασης. Τόσο από το γεγονός ότι δεν είχε συγκεκριμένη ώρα στο πρόγραμμα όσο και από το μπάτζετ.

Περασμένα ξεχασμένα αυτά και πλέον η Κατρίτση σκέφτεται το επόμενο βήμα της καριέρας της. Τα Προσωπικά θα συνεχίσουν και ήδη ακούστηκε ότι το Mega δεν είναι αδιάφορο. Πάντως, τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες λένε ότι έχει μπει πολύ δυνατά το Open. Λάτσιος και Μασούρου πιστεύουν ότι η εκπομπή ταιριάζει ταμάμ στο ύφος του καναλιού που θέλουν να δημιουργήσουν.

Μπορεί το Top Chef να ξεκίνησε με πολλά όνειρα στον ΣΚΑΪ αλλά κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία. Αυτό όμως δεν πτόησε τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος επιμένει στα ριάλιτι (εκτός από το ΣτΟργή). Και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτείνει ακόμη τρία ριάλιτι στον σταθμό του Φαλήρου για τη νέα σεζόν.

Ένα δικό του Big Brother (ριάλιτι εγκλεισμού με διαφορετικό φυσικά όνομα) και δύο ριάλιτι σχέσεων. Μάλιστα, το ένα από αυτά δεν αποκλείεται να είναι το Power of Love. Βέβαια, μετά το Top Chef στον ΣΚΑΪ το φυσάνε και δεν κρυώνει. Και πριν πουν το ναι για κάποιο από αυτά, θα έχει προηγηθεί γερό ξεσκόνισμα.