Ο μιντιάκιας: οι πρώτες αλλαγές στο Οpen, η αλλαγή στη Eurovision και τα ταλέντα που… αγνοούνται

9 Νοεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: οι πρώτες αλλαγές στο Οpen, η αλλαγή στη Eurovision και τα ταλέντα που… αγνοούνται

Μπορεί τα κρούσματα να έχουν φτάσει στον… Θεό, αλλά η ΕΡΤ σκέφτεται να κάνει τελικό για τη Eurovision. Και προετοιμάζεται για τον διαγωνισμό που θα γίνει στην Ιταλία. Κάποιοι στην ΕΡΤ επιμένουν ότι θα πρέπει να αξιοποιήσουν τηλεοπτικά περαιτέρω το δυνατό χαρτί της Eurovision με ένα μεγάλο σόου. Υπάρχουν όμως και αντιδράσεις.

Ο μιντιάκιας: οι πρώτες αλλαγές στο Οpen, η αλλαγή στη Eurovision και τα ταλέντα που… αγνοούνται.

Ο Λάτσιος και η Μασούρου έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά στο Open. Και η πρώτη αλλαγή δεν αποκλείεται να γίνει με την Ελένη Τσολάκη και την Μπέτυ Μαγγίρα. Βέβαια, επειδή πολλά λέγονται και γράφονται, δεν υπάρχει διάθεση να κοπεί η συνεργασία με κάποια από τις δύο.

Και οι δύο θα μείνουν κανονικά στο κανάλι. Απλώς η Ελένη Τσολάκη όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και θα επιστρέψει με ανανεωμένη εκπομπή στο καθημερινό πρωινό. Την ίδια ώρα, η Μπέτυ Μαγγίρα θα μετακομίσει το μεσημέρι.

Βέβαια, βασική προϋπόθεση για να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδια του καναλιού είναι να συμφωνήσουν οι δύο παρουσιάστριες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οριστική απάντηση ακόμη δεν έχει λάβει ο σταθμός.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μπορεί να μην έκλεισε με εκπομπή στο Star, αλλά θα τη δούμε στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Πού; Μα φυσικά στο αγαπημένο της Masterchef. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα κάνει σίγουρα γκεστ στο ριάλιτι μαγειρικής. Και δεν θα είναι μόνο ένα, αφού τη θέλουν και οι τρεις κριτές.

Μάλιστα, δημοσιεύματα λένε ότι η Μαργαρίτα αν και έχει μεγάλο φόρτο, έχει πει το ναι στο Star για το Masterchef. Όπου φόρτος εργασίας, η ανάληψη του εστιατορίου που ετοιμάζει ο Τζιοβάνι στην Αθήνα. Οι δύο τους έγιναν αυτοκόλλητοι στο ριάλιτι και η φιλία τους έχει βγάλει μία δυνατή συνεργασία.

Μπορεί τα γυρίσματα για το Ελλάδα έχεις ταλέντο να έχουν ξεκινήσει, όμως η πρεμιέρα του αργεί ακόμη. Στον ΑΝΤ1 έχουν μεγάλο πονοκέφαλο γιατί τα ταλέντα φαίνεται ότι δεν είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν σενάρια ότι θα μικρύνουν το κάθε επεισόδιο ή ακόμη και να αντληθούν ταλέντα από το εξωτερικό.