Ο μιντιάκιας: οι σωματοφύλακες της Καραβάτου, οι ηθοποιοί δίπλα στη Μαγγίρα και η αποχώρηση από το Big Brother λόγω… εμβολίου

11 Αυγούστου 2021 10:00

Ο μιντιΟ μιντιάκιας: το όχι της Ζέτας στη νέα πρόταση του ΑΝΤ1, ο ξανθός πειρασμός του νέου Survivor και το ερωτικό ριάλιτι που κλείνει μέσα στον εβδομάδαάκιας: η πρεμιέρα της Τσαπανίδου, η εκπομπή που αναζητείται για την τριάδα του Survivor και η… μισή αλήθεια για τα ερωτικά πασίγνωστης παρουσιάστριας

Έκλεισαν οριστικά οι δύο (γώριμοι) συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου για την εκπομπή της στο Mega το Σαββατοκύριακο. Και τυπικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Αρτ Αντιμιάν θα είναι μαζί της. Τώρα αναζητείται μία γυναίκα (ίσως και δύο) που θα συμπληρώσει το πάνελ.

Μπέτυ Μαγγίρα: έτσι έγινε η μεγάλη ανατροπή και παίρνει τη θέση της Καινούργιου στο Open! Γιατί την επέλεξαν τα στελέχη του σταθμού για καθημερινό πρωινό

Σας είχαμε πει ότι «χλωμιάζει» η παρουσία του Δημήτρη Μάζη στο πλευρό της Μπέτυς Μαγγίρα. Οριστικά δεν θα είναι στο πάνελ του νέου πρωινού του Open. Επισήμως, δεν θέλει να αφήσει τη μεγάλη αγάπη του, το πόλο. Ανεπισήμως, το κανάλι δεν θέλει ζευγάρια να κάνουν μαζί εκπομπή.

Δίπλα στην Μπέτυ αναμένεται να είναι ο Θανάσης Αλευράς. Αλλά οι αναζητήσεις συνεχίζονται και δοκιμαστικά πέρασαν δύο ηθοποιοί. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Πρόδρομο Τοσουνίδη. Επίσης, από το κανάλι πέρασαν για την εκπομπή και πολλοί stand up comedians.

Τοp Chef: βόμβα με Δημήτρη Σταρόβα ρίχνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για την παρουσίαση

Λέγεται ότι ο Δημήτης Σταρόβας όχι μόνο τα έχει βρει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά έχει υπογράψει κιόλας με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Και επίσημα θα είναι ο παρουσιαστής του Top Chef. Επίσης λέγεται ότι ο Τούρκος «ξεσκονίζει» πολλά βιογραφικά που του έχουν κάνει κλικ από το Masterchef.

Οπότε μην αποκλείετε να δούμε κάποια γνώριμα πρόσωπα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Το πρόβλημα είναι ότι στο Top Chef θα πρέπει να μείνουν εσώκλειστοι για αρκετό διάστημα. Βέβαια, ο Ατζούν έχει δείξει ότι βάζει το χέρι στην τσέπη. Και το χρήμα μπορεί να διώξει πολλούς ενδοιασμούς.

Big Brother: Αναστατώνει την Ίο με τις σέξι πόζες της λίγο πριν μπει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Αληθεύει ότι έδειξαν την πόρτα της εξόδου σε έναν από τους υποψήφιους του Big Brother εξαιτίας του εμβολίου για τον κορονοϊό; Παρά τις εκκλήσεις της παραγωγής, εκείνος σφύριζε αδιάφορα και δεν έκανε το εμβόλιο. Και η παραγωγή αναγκάστηκε να τον διώξει από το ριάλιτι εγκλεισμού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν ήταν ο μοναδικός που δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Υπήρχαν και άλλοι τρεις που είχαν πάρει έγκριση για να μείνουν στο ριάλιτι. Τελικά, έπειτα από πολλή κουβέντα δέχθηκαν και έκαναν την πρώτη δόση. Έτσι, παραμένουν στο σπίτι.