Ο μιντιάκιας: όλη η αλήθεια για την πιθανή πώληση του Open, η μυστική έρευνα για πασίγνωστους παρουσιαστές και η πίστωση στη Μαλέσκου

Δημοσιεύθηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: όλη η αλήθεια για την πιθανή πώληση του Open, η μυστική έρευνα για πασίγνωστους παρουσιαστές και η πίστωση στη Μαλέσκου

Χθες σας αποκαλύψαμε τις συζητήσεις για το Open. Και ότι βασική προϋπόθεση ήταν να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με τη Nova. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και πλέον ξεκίνησε η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων. Η οποία και θα κρίνει κατά πόσο θα προχωρήσει η αγορά του καναλιού της Παιανίας.

O Ιβάν (και η Γκοτσάρεβα) είναι οι μοναδικοί που μιλούν με την πλευρά της εταιρείας που αγόρασε τη Forthnet και το συνδρομητικό κανάλι. Κανείς άλλος. Και ουσιαστικά λέγεται ότι πλέον οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ο Σαββίδης είναι δεδομένο ότι δεν λέει όχι στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του σταθμού.

Θρίλερ στο Open - Ποια εκπομπή κινδυνεύει να κοπεί πριν κλείσει μια εβδομάδα προβολής

Όπως λέει το περιβάλλον του, περίμενε πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που ξόδεψε. Από την άλλη, η BC Partners μέσω της United Group θέλει εκτός από συνδρομητικό κανάλι να αγοράσει και ένα ελεύθερο. Αυτό είναι το στρατηγικό πλάνο. Και από τη στιγμή που υπάρχουν επαφές, υπάρχει και πρόσφορο έδαφος συμφωνίας.

Τις τελευταίες ώρες παίζει πολύ δυνατά το ενδεχόμενο να δούμε τον Γιάννη Βαρδή στο νέο Survivor. Όντως οι πιθανότητες είναι πολλές, πολύ περισσότερες από πέρυσι. Και σε αυτό εκτός του Ατζούν βοηθάει και κάποιος άλλος. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος είναι κουμπάρος του Γιάννη Βαρδή.

Μια και ο λόγος για το Survivor, να πούμε ότι η ιδέα του All Star όσο πάει και ξεθωριάζει. Κι αυτό γιατί οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές. Το έχει καταλάβει και ο Ατζούν αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι τελευταία από την παραγωγή διαρρέει ότι πάμε για την κλασική συνταγή και φέτος με Διάσημους και Μαχητές.

Survivor 5: ο Ατζούν πάει για τη μεγάλη ανατροπή! Πότε θα ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης

Στον ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να δώσουν πίστωση χρόνου στην Ιωάννα Μαλέσκου, παρά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα. Και προς το παρόν έχουν εμπιστοσύνη στην παρουσιάστρια. Αλλά και η ίδια γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η φετινή χρονιά θα είναι τελείως διαφορετική από την περσινή. Και η πίστωση χρόνου δεν θα είναι αιώνια.

Κι ένα κουιζάκι για σήμερα. Για ποιους πασίγνωστους παρουσιαστές έγινε μυστική έρευνα στο κανάλι και μάλιστα δόθηκε σε εξπέρ του είδους; Το αποτέλεσμα; Οι συγκεκριμένοι παρουσιαστές έπρεπε να έχουν φύγει… από χθες από το κανάλι. Και μάλλον αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι. Όταν τελειώνουν τα συμβόλαιά τους.