Ο μιντιάκιας: όλο το παρασκήνιο για Σπύρο Παπαδόπουλο, το σοκ για Λιάγκα και Σκορδά και η έκπληξη για το GNTM

Δημοσιεύθηκε: 7 Μαΐου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: όλο το παρασκήνιο για Σπύρο Παπαδόπουλο, το σοκ για Λιάγκα και Σκορδά και η έκπληξη για το GNTM

Ακούστηκαν πολλά για το τέλος του Στην υγειά μας ρε παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν δύο βασικές διαφορές. Ο ΣΚΑΪ ήθελε να φύγει από Σαββατόβραδο η εκπομπή και ήθελε αλλαγές που θα σήμαιναν και χαμηλότερο κόστος. Υπήρχαν διαφορές, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονταν. Γι’ αυτό και η ανακοίνωση του Σπύρου Παπαδόπουλου αιφνιδίασε πολλούς στο Φάληρο.

Μην ψάχνετε για την αντικατάσταση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Η απόφαση έχει παρθεί με το που βγήκε το διαζύγιο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Σας λέει τίποτα το J2US; Έτσι, για να το έχετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας…

Παραδέχονται όλοι αυτό που σας αποκαλύψαμε. Ότι δηλαδή το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή έπεσε για το GNTM για τη θέση της Βίκυς Καγιά. Απλώς το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν είναι στην κορυφή των επιλογών του Star. Υπάρχει άλλη επιλογή που το όνομά της κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Μια και ο λόγος για το Star, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί δύο μήνες πριν από το τέλος της σεζόν και δεν άνοιξε ούτε μύτη. Γιατί; Πολύ απλά γιατί η απόφαση για το μέλλον των Κου Κου έχει παρθεί εδώ και καιρό, Και μάλιστα έχει ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους. 

Πρόωρο τέλος από το Open θα έχει το Style me up. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει η εκπομπή. Ας πούμε ότι μεταφέρεται σε άλλο κανάλι. Τώρα… στρίβει την παλιά παραλιακή και πηγαίνει προς Φάληρο μεριά.

Κόπηκε η ανάσα σε στελέχη του ΑΝΤ1 όταν είδαν τα μονοψήφια στο Πρωινό. Και υπήρξε μία μίνι σύσκεψη για να ανεβούν τα νούμερα. Πάντως η κατάσταση δεν είναι καλή για Λιάγκα και Σκορδά. Και τη νέα σεζόν ετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές. Το δίδυμο να συνεχίσει μαζί πάντως μην το περιμένετε.

Όλοι μιλάνε τις τελευταίες ώρες για μεταγραφή βόμβα ξανθιάς παρουσιάστριας. Που θα προκαλέσει σεισμό στο τηλεοπτικό τοπίο. Μήπως θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι; Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι και τόσο πιθανό να φύγει.