Ο μιντιάκιας: πέρασε με άριστα το τεστ ο Λιάγκας ως αντι-Παπαδάκης

29 Ιανουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: το Mega «έκοψε» τον Κοψιάλη από το X-Factor

Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μεγάλες ανακατατάξεις στα κανάλια το καλοκαίρι. Και ο ΑΝΤ1 δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Εκεί έρχονται σημαντικές αλλαγές όσον αφορά την πρωινή ζώνη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Παπαδάκη που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα συνεχίσει στην παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα.

Ο μιντιάκιας: πέρασε με άριστα το τεστ ο Λιάγκας ως αντι-Παπαδάκης.

Χθες σας είπαμε να μην είστε και τόσο σίγουροι ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα αποτελέσει παρελθόν από το κανάλι του Αμαρουσίου. Τα τελευταία 24ωρα το κλίμα έχει αντιστραφεί. Και μάλιστα ακούγονται πολλά εγκωμιαστικά σχόλια, όχι άδικα. Αφού ως αντι-Παπαδάκης τα πήγε μια χαρά.

Ο παρουσιαστής πήρε τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη και ανέλαβε το τιμόνι της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής. Η αλήθεια είναι ότι στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι γνωστή η επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα να «αποσχιστεί» την ψυχαγωγία και να επιστρέψει στην καθαρή ενημέρωση.

Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά και στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μάλιστα, πολλοί χαρακτήρισαν την έκτακτη παρουσία του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη ως «πρόβα τζενεράλε». Για τη στιγμή που ο Παπαδάκης θα αποφασίσει να αφήσει το «Καλημέρα, Ελλάδα» και να πάρει διευθυντική θέση στα «μετόπισθεν».

Το σενάριο που θέλει τον Λιάγκα ως αντι-Παπαδάκης δεν είναι τωρινό. Υπάρχει από τον Σεπτέμβριο. Μόνο που τώρα φάνηκε ότι είναι το φαβορί. Τι θα γίνει όμως με το Πρωινό; Εκεί είναι ένα ερώτημα. Θα είναι μόνη της η Φαίη του χρόνου ή θα αλλάξει ολοκληρωτικά η εκπομπή; Καλή ερώτηση…

Μια και ο λόγος για τον ΑΝΤ1, να σας πούμε ότι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας υπήρξε και ένα… δυνατό διαζύγιο. Αφού δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού. Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Μάινους, τον Γερμανό που θεωρείται ένας από τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Οι λόγοι του μυστικού και ξαφνικού διαζυγίου δεν έχουν γίνει γνωστοί. Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η απόφασή του να στηριχθεί το κανάλι στα ριάλιτι και όχι στη μυθοπλασία που φέτος πάει τρένο. Και τα ριάλιτι κατέληξαν σε αποτυχία για τον ΑΝΤ1.