Ο μιντιάκιας: ποια μπαίνει ανάμεσα σε Μενεγάκη και Μελέτη, το ραντεβού με την Μπεκατώρου και το μέλλον του YFSF

Δημοσιεύθηκε: 26 Απριλίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: ποια μπαίνει ανάμεσα σε Μενεγάκη και Μελέτη, το ραντεβού με την Μπεκατώρου και το μέλλον του YFSF

H Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για την πρωινή ζώνη του Mega τη νέα σεζόν. Είναι πλέον κοινό μυστικό. Η εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα έχει κλειδώσει. Αυτό που δεν έχει κλειδώσει είναι η ώρα. Λέγεται ότι θα είναι 10-1 και μετά θα αρχίζει η Μενεγάκη. Κρατήστε πάντως μία πισινή. Να είναι δηλαδή 7-10 ή 8-10 και να μπαίνει άλλη ανάμεσα σε Ελένη και Ελεονώρα. Γιατί λένε ότι μπορεί να σκάσει νέα βόμβα με μαγκαζίνο.

* Τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν τα σενάρια για τα κανάλια που πολιορκούν τη Μαρία Μπεκατώρου. Το θέμα είναι το ραντεβού που έκανε με τον ΑΝΤ1. Το οποίο λέγεται ότι κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία. Γιατί εκτός μίας καρέκλας στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Και η Μαρία δεν ψήνεται με τίποτα.

* Πάντως, επειδή από χθες φουντώνουν οι φήμες για το Mega και την Μπεκατώρου, να σας πούμε ότι δεν είναι το μοναδικό κανάλι που πολιορκεί τη Μαρία. Η οποία δεν αποκλείεται να γυρίσει τελικά στα… παλιά. Όσον αφορά βέβαια, το ύφος της εκπομπής της.

* Το ναυάγιο των συζητήσεων της Μπεκατώρου με Μαρούσι μεριά σημαίνει ότι το Your Face δεν θα είναι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Στο κανάλι θέλουν να… ξεκουραστεί του χρόνου το σόου μεταμφιέσεων και για το 2022 βλέπουμε.

* Η Δανάη Μπάρκα πάει για Σαββατοκύριακο, απέναντι από τη Ναταλία. Ο Τσουρός πού θα πάει; Γιατί, παρά τις διαψεύσεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω λένε αυτοί που ξέρουν.

* Η Τέλεια Απόδραση ξεκίνησε και μάλιστα εντυπωσιακά στον Alpha. Αληθεύει όμως ότι άλλη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στα δοκιμαστικά αλλά η Άννα Πρέλεβιτς ήταν εκείνη που κέρδισε τη θέση δίπλα στον Φερεντίνο;

* Τι απάντησε στέλεχος του Open μετά τις φήμες για διαζύγιο με τον Κοκλώνη; Ότι στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ συζητήθηκε το στρατηγικό πλαίσιο προγράμματος του σταθμού για το επόμενο διάστημα της φετινής σεζόν αλλά και της επόμενης. Χωρίς όμως να γίνουν αναφορές σε συγκεκριμένες παραγωγές, εταιρείες παραγωγής και συνεργάτες. Κοινώς, είναι δεδομένο το διαζύγιο.

* Όσο για τον Κοκλώνη τονίζει ότι οι σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη είναι εξαιρετικές. Αντίθετα, υπάρχουν προβλήματα με συγκεκριμένα άτομα από τη διεύθυνση του προγράμματος και της ψυχαγωγίας. Και ετοιμάζει τη μετακόμιση του γραφείου του από το Open, στα παλιά γραφεία του Alpha στην Κάντζα.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT