Ο μιντιάκιας: ποιοι χαίρονται και ποιοι όχι με το ξεκίνημα της σεζόν! Οι θετικές και αρνητικές εκπλήξεις

Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: ποιοι χαίρονται και ποιοι όχι με το ξεκίνημα της σεζόν! Οι θετικές και αρνητικές εκπλήξεις

Ξεκίνημα με το αριστερό για πολλά δυνατά χαρτιά αυτή τη σεζόν, η οποία αν μη τι άλλο προβλέπεται δραματική. Για παράδειγμα στον ΣΚΑΪ έχουν πάθει μεγάλη πλάκα με τη βραδινή ζώνη. Και γι’ αυτό όπως σας είπαμε, έρχεται άρον άρον ο Ατζούν από την Τουρκία.

Ένας κούκος μπορεί να φέρει την άνοιξη; Δεν το νομίζουμε. Αλλά και ο ΣΚΑΪ είναι σίγουρο ότι δεν θα περιμένει να ξελασπώσει πάλι το Survivor. Γιατί πέρυσι μπορεί να πήγε… τρένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει και φέτος. Ειδικά μετά το… ξεχείλωμα που έφαγε και κόντευε να τελειώσει με το τέλος του καλοκαιριού.

Και δεν είναι μόνο το Top Chef που προκαλεί πονοκέφαλο. Είναι και το Big Brother (αλήθεια άργησαν πολύ η ίντριγκα και οι ροζ ιστορίες). Για να μην πούμε ότι υπάρχει θέμα και το πρωί με τη Μαλέσκου. Η οποία δεν κόβεται (σε αντίθεση με τον κίνδυνο που υπάρχει με το ριάλιτι), αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Σε πολλά κανάλια πανηγυρίζουν με τη μυθοπλασία. Γιατί όντως οι σειρές έχουν πάει εξαιρετικά. Και πού να μπουν και οι Άγριες μέλισσες. Στον Alpha έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε με τον Σασμό. Από την άλλη όμως ένας Σασμός δεν φέρνει την άνοιξη.

Η παραδοσιακή πρώτη δύναμη το πρωί, το Happy Day έχασε τα πρωτεία από την Ελεονώρα Μελέτη. Και αυτό έχει πέσει βαρύ στη Σταματίνα Τσιμτσιλή που είχε συνηθίσει την κορυφή. Στον Alpha επίσης περίμεναν τελείως διαφορετικά τα πράγματα και με την Κατερίνα Καινούργιου.

Όμως το ξεκίνημά της μόνο… σούπερ δεν ήταν. Βέβαια, τι να πει και η αντικαταστάτριά της στο Open, η Μπέτυ Μαγγίρα; Οπότε μην εκπλαγείτε αν σύντομα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο concept της εκπομπής. Μπορεί και να τις δούμε το Σαββατοκύριακο και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Και στο Mega μπορεί να πανηγυρίζουν με τη μυθοπλασία και με τη Μελέτη, αλλά για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη περίμεναν περισσότερα. Όπως και η ίδια η Ελένη. Γιατί αν εξαιρέσει κανείς την πρεμιέρα τα νούμερα δεν ήταν πολύ καλά. Και ακόμη δεν έχει μπει δυνατά η Κουτσελίνη.