Ο μιντιάκιας: προς νέο deal με ΑΝΤ1 οι Λιάγκας και Σκορδά

3 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: ο κύβος ερρίφθη για Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Σας είπαμε ότι καλό θα είναι να κρατάμε πάντα μικρό καλάθι γιατί στην τηλεόραση όλα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Κλασικό παράδειγμα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν σίγουρο το διαζύγιό τους από τον ΑΝΤ1 και η μετακόμισή τους σε άλλο κανάλι.

Ο μιντιάκιας: προς νέο deal με ΑΝΤ1 οι Λιάγκας και Σκορδά.

Άλλωστε είναι γνωστές οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν με τον Γιάννη Λάτσιο. Όλοι έβλεπαν το Open ως τον επόμενο σταθμό τους, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Κι αυτό γιατί στο Μαρούσι έκαναν την πρώτη κίνησή τους για να ανανεώσουν τα συμβόλαια του διδύμου.

Οι οποίοι ίσως να μην είναι δίδυμο τη νέα σεζόν. Μπερδευτήκατε; Κι όμως τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Στόχος του ΑΝΤ1 είναι να κρατήσει και τους δύο. Αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα είναι μαζί τη νέα σεζόν. Άλλωστε όπως σας αποκαλύψαμε ο Λιάγκας κέρδισε πολλά «μπράβο» από τον σταθμό ως αντι-Παπαδάκης.

Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Την εκμετάλλευση του Λιάγκα δηλαδή σε εκπομπή περισσότερο ενημερωτικού χαρακτήρα. Γιατί ακόμη κι αν ο Παπαδάκης παραμείνει στην παρουσίαση του Καλημέρα Ελλάδα, μπορεί να έχουμε άλλο ντόμινο. Να αναλάβει εκπομπή ο Λιάγκας ανάμεσα σε Παπαδάκη και Σκορδά.

Είναι μία από τις σκέψεις που υπάρχουν στο κανάλι ενόψει της νέας σεζόν. Η οποία όπως λέγεται θα έχει και αρκετές αλλαγές. Το σίγουρο είναι ότι οι επαφές με Λιάγκα και Σκορδά για νέο συμβόλαιο ξεκίνησαν. Και όλα δείχνουν ότι το deal με τους δύο δεν πρόκειται να αργήσει.

Αναμενόμενο ήταν να πάει Παρασκευοσαββατοκύριακο η Φάρμα, αφού ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο σκληρός. Και να επιστρέψει στην prime time του ΑΝΤ1 Ο Ήλιος. Αν μπορούσαν στο Μαρούσι να επισπεύσουν και τον τελικό του ριάλιτι θα το είχαν κάνει ήδη. Αλλά έχουν ρίξει αρκετά λεφτά…

Μεγάλη αλήθεια από τον Γιάννη Μπέζο. Ο οποίος τόνισε ότι το θέατρο δεν κινδυνεύει από τον κορωνοϊό, αλλά από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν θα είναι του χρόνου στην τηλεόραση, όπως αποκάλυψε. Κάτι που σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι να ολοκληρωθούν τα Ξένα Χέρια με το τέλος της σεζόν.