Ο μιντιάκιας: ψάχνει το βαθύ λαρύγγι του Survivor ο Ατζούν

14 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: έβαλε μπροστά από τώρα ο Ατζούν για το All Star Survivor

Ένα πουλάκι μού σφύριξε ότι ο Ατζούν έχει γίνει πυρ και μανία και ψάχνει να βρει το βαθύ λαρύγγι του Survivor. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν διαρροές. Θυμάστε τι είχε γίνει πέρυσι και αναγκάστηκε να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Και οι φωνές του (και τα τελεσίγραφα για διαρροές) έφτασαν μέχρι την… Αθήνα.

Ο μιντιάκιας: ψάχνει το βαθύ λαρύγγι του Survivor ο Ατζούν.

Αυτή τη φορά δεν ήταν τα spoilers ούτε κάτι μεμπτό που έγινε στην παραλία των παικτών. Ήταν η διαρροή του ποσού που έκλεισε για να συμμετάσχει στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο. Και αναζητείται ο δράστης, αφού η διαρροή αυτή μπορεί να φέρει αναταραχή στο ριάλιτι με τους άλλους παίκτες.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αναμένεται να φύγει από τον Σασμό και να πάει στο Νησί. Μπορεί ο πρωταγωνιστής να αποχωρεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους το καλοκαίρι. Θα πάει και του χρόνου, ό,τι και να γίνει. Οι ηχηρές αποχωρήσεις δεν πτοούν καθόλου την παραγωγή.

Κι αυτό γιατί ηχηρές αποχωρήσεις μπορεί να σημαίνουν ότι έρχονται και ηχηρές μεταγραφές. Ήδη, περιμένουμε την πρώτη με την είσοδο του Αργύρη Πανταζάρα. Ο οποίος θα παίξει πολύ κομβικό ρόλο (ως υπαστυνόμος) για τη συνέχεια. Και ιδιαίτερα η σχέση του με τον Μαθιό θα προκαλέσει δυνατές εξελίξεις.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Αγάπη παράνομη», στην ΕΡΤ εξετάζουν και πάλι το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μια νέα μίνι σειρά. Bασισμένη σε ένα ακόμη διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Και συζητούν με τον Νίκο Κουτελιδάκη και την Ελένη Ζιώγα να την αναλάβουν.

Τα διηγήματα του Θεοτόκη που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων της ΕΡΤ είναι «Οι σκλάβοι στα Δεσμά τους», «Ο Κατάδικος» και «Η τιμή και το χρήμα». Η αλήθεια είναι ότι η «Αγάπη παράνομη» έβαλε την ΕΡΤ στον χάρτη της prime ζώνης και στην Αγία Παρασκευή θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια συνταγή.

Δεν μακροημέρευσε τελικά η παρουσία της Άριας Καλύβα στη Ζήνα Κουτσελίνη. Η έμπειρη αστυνομική ρεπόρτερ υπέβαλε την παραίτησή της από την εκπομπή. Η δημοσιογράφος που κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα είχε διαφορά απόψεων με κάποια θέματα και αποφάσισε να αποχωρήσει.