Ο μιντιάκιας: στη γωνία περιμένουν τα κανάλια τον Ατζούν! Το Survivor και οι ρήτρες

10 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: στη γωνία περιμένουν τα κανάλια τον Ατζούν! Το Survivor και οι ρήτρες

Πώς τα κατάφερε ο Ατζούν και βρέθηκε στο στόχαστρο των καναλιών, είναι αλήθεια άξιο αναφοράς. Ο Τούρκος παραγωγός δεν λογάριασε ούτε παραστάσεις ούτε πάνελ εκπομπών ούτε τίποτα. Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου άφησαν το θέατρο για να πετάξουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο μιντιάκιας: στη γωνία περιμένουν τα κανάλια τον Ατζούν! Το Survivor και οι ρήτρες.

Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ετοιμάζεται να αφήσει την Τσολάκη για να δοκιμάσει την εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης. Παρά τη συμφωνία του με το Open. Ήδη, ακούγεται στο κανάλι ότι είναι λίγο… παρμένοι με τον Τούρκο. Και ότι στο πλευρό του έχουν κι άλλους σταθμούς.

Οι οποίοι βέβαια έχουν τους λόγους τους να τα βάλουν με τον Τούρκο παραγωγό και με το Survivor. Ειδικά τώρα που η prime ζώνη έχει πάρει φωτιά με τις σειρές που έχουν κερδίσει τη μερίδα του λέοντος. Γι’ αυτό και σκοπεύουν να πάρουν τα μέτρα τους. Τόσο για δημογιογράφους και πανελίστες όσο και για ηθοποιούς.

Πλέον, είναι αποφασισμένα τα κανάλια να προχωρήσουν σε ρήτρες για τις συμφωνίες που θα κάνουν. Θέλεις κύριε ηθοποιέ να συμμετάσχεις στη σειρά; Κανένα πρόβλημα, αλλά δεν μπορείς να αφήνεις το σίριαλ στη μέση για να πας στο Survivor. Πρέπει να υπάρχει ρήτρα. Το ίδιο και για τους υπόλοιπους.

Δύο εκκρεμότητες που φάνηκαν να υπήρχαν στο Survivor τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι τακτοποιούνται. Η μία ήταν με τον Βαλάντη που ακούστηκε ότι ήθελε περισσότερα χρήματα για να πει το τελικό «ναι». Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από πουθενά και ξεκαθαρίστηκε στην επαφή που είχαν οι δύο πλευρές.

Η άλλη εκκρεμότητα ήταν με τον Άρη Σοϊλέδη. Κι αυτό γιατί είναι ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και περίμενε κάποια καλή πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του. Μία πρόταση που όμως δεν ήρθε μέχρι τώρα κι έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Βέβαια αυτό που προκαλεί εντύπωση ήταν οι πιέσεις του Ατζούν στην Ιωάννα Τούνη που όμως απάντησε αρνητικά. Και πώς να δεχόταν αφού συν τοις άλλοις στον Άγιο Δομίνικο θα βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου; Η άλλοτε κολλητή της που τώρα λένε ότι είναι «σκοτωμένες». Θα πηγαίναμε για πόλεμο στην παραλία.