Ο μιντιάκιας: τα γυναικεία όχι στον Ατζούν για το Survivor, η έκπληξη με τον Χολίδη και το συμβόλαιο της Φαίης

Δημοσιεύθηκε: 17 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: τα γυναικεία όχι στον Ατζούν για το Survivor, η έκπληξη με τον Χολίδη και το συμβόλαιο της Φαίης

Μαθαίνω ότι στο Survivor δυσκολεύονται πολύ για να βρουν γυναίκες υποψήφιες παίκτριες. Τα στάνταρ του Ατζούν είναι δεδομένα, αλλά μέχρι τώρα δεδομένα είναι και τα όχι που ακούει για το ριάλιτι επιβίωσης. Και δεν είναι μόνο οι δυσκολίες που τις περιμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο μιντιάκιας: τα γυναικεία όχι στον Ατζούν για το Survivor, η έκπληξη με τον Χολίδη και το συμβόλαιο της Φαίης.

Είναι και το τσουνάμι της μυθοπλασίας που έχει παρασύρει όλα τα ριάλιτι. Και γυναίκες που ψάχνονται για δημοσιότητα είναι πάρα πολύ διστακτικές. Μάλιστα λέγεται ότι έφτασαν στο σημείο να κάνουν πρόταση στη σύζυγο πασίγνωστου άνκορμαν που δουλεύει σε αντίπαλο κανάλι.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την Ιωάννα Μπούκη, σύζυγο του Αντώνη Σρόιτερ. Μία πρόταση που προκάλεσε έκπληξη ακόμη και στην ίδια. Πάντως, η Ιωάννα δεν τη δέχθηκε. Αρνήθηκε πολύ ευγενικά, αφού δεν είναι εύκολο να φεύγεις με δύο μικρά παιδιά. Κι έτσι ο Ατζούν στράφηκε αλλού.

Advertisement

Σίγουρα έγινε πρόταση και στην Άννα-Μαρία Λογοθέτη για να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσω του Survivor. Αλλά η σταρ των 90s δεν ήταν καθόλου θετική να ξενιτευτεί στον Άγιο Δομίνικο. Αρνητική όμως ήταν η απάντησή της και σε άλλο ριάλιτι αντίπαλου καναλιού που την προσέγγισε.

Πάντως, με τους άνδρες τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα για τον Τούρκο παραγωγό. Και αν κάτσει η συμμετοχή του Χρήστου Χολίδη θα είναι επιτυχία. Ο τραγουδιστής που κάνει μεγάλο κλικ στο γυναικείο φύλο δεν είναι η πρώτη φορά που προσεγγίζεται για το Survivor. Απλώς, φέτος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πει το ναι.

Κάποιοι επιμένουν ότι πρωινό στον ΑΝΤ1 χωρίς Φαίη δεν νοείται. Δεν αμφιβάλλω αλλά καλό θα είναι να κρατήσουμε και μία πισινή. Κουβέντα για ανανέωση συμβολαίου δεν έχει γίνει ακόμη. Και η αλήθεια είναι ότι μετά τα φετινά νούμερα κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με τη Σκορδά.

Πάντως, αν φύγει η Φαίη, μην είστε σίγουροι ότι θα φύγει και ο Λιάγκας. Αυτή τη στιγμή εκείνος έχει περισσότερες πιθανότητες για να συνεχίσει στο κανάλι. Με μία εκπομπή που δεν θα έχει πάντως καμία σχέση με το Πρωινό. Άλλωστε κι εκείνος θέλει να πάει σε κάτι πιο ενημερωτικό.

Advertisement