Ο μιντιάκιας: θρίλερ με τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή! Συνεχίζει ή κόβεται;

23 Απριλίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: θρίλερ με τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή! Συνεχίζει ή κόβεται;

Η αλήθεια είναι στον ΑΝΤ1 πόνταραν αρκετά στη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή. Και μάλιστα το σχέδιο ήταν να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ηθοποιός υπέγραψε πρώτος από όλους συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου. Το οποίο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο μιντιάκιας: θρίλερ με τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή! Συνεχίζει ή κόβεται;

Η Super Mammy ξεκίνησε με το αριστερό και έγινε χαμός ειδικά στα social media. Οι αντιδράσεις που υπήρχαν για τα σεξιστικά και ομοφοβικά αστεία κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Με αποτέλεσμα να βγει και να απαντήσει ο ίδιος ο ηθοποιός. Στον ΑΝΤ1 θορυβήθηκαν με τις αντιδράσεις και πλέον δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τη σειρά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η σειρά θα πρέπει να ρίξει τίτλους τέλους με το φινάλε της φετινής σεζόν. Όχι εξαιτίας της τηλεθέασής της αλλά εξαιτίας του περιεχόμενού της. Μάλιστα, έπεσαν στο τραπέζι ιδέες του σταθμού ιδέες για αλλαγή του σεναρίου. Βέβαια, όλα παραμένουν ανοικτά. Και οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, οπότε το θρίλερ συνεχίζεται.

Και του χρόνου θα δούμε την Ελένη Ράντου στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ΣΚΑΪ και όλα δείχνουν ότι απομένουν λεπτομέρειες για να δώσουν οριστικά τα χέρια. Η νέα κωμική σειρά που θα πρωταγωνιστήσει θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια και θα ξεκινήσει στο πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ ως πρωταγωνιστής. Θα παίξει στη νέα σειρά με τίτλο «Κάνε ότι Kοιμάσαι». Η επιστροφή του Σπύρου δεν είναι και η μοναδική έκπληξη, αφού έχουμε να τον δούμε από το Κλειδί του παραδείσου με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Έκπληξη είναι και η συμπρωταγωνίστριά του, την οποία είχαμε να δούμε στην τηλεόραση από τα πρώτα χρόνια της Μουρμούρας. Όπως καταλάβατε, τηλεοπτική παρτενέρ του θα είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία μετά τη Μουρμούρα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα, αφού όλα είναι σχεδόν έτοιμα από πλευράς της παραγωγής. Και η σειρά θα βγει στον αέρα της ΕΡΤ με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η υπόθεση της αστυνομικής σειράς βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά, Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο.