Ο μιντιάκιας: το… εγκεφαλικό του Ατζούν με το Top Chef και οι προσπάθειες για να μην κοπεί με το καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 15 Σεπτεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: το... εγκεφαλικό του Ατζούν με το Top Chef και οι προσπάθειες για να μην κοπεί με το καλημέρα

Για να γυρίσει άρον άρον από την Τουρκία ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται ότι το θέμα είναι σοβαρό για το Top Chef. Διαφορετικά δεν θα έκανε τον κόπο γι’ αυτό το ταξίδι. Φαίνεται όμως ότι τα μονοψήφια και μάλιστα πολύ κάτω από τη μέση άναψαν μεγάλες φωτιές. Και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Οι στενοί συνεργάτες του λένε ότι θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή προτού παρθούν οποιαδήποτε μέτρα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ατζούν κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό με τα τριάρια. Βέβαια, επειδή είναι ακριβή παραγωγή δεν θα πέσουν άμεσα οι τίτλοι τέλους.

Θα γίνει πρώτα μία προσπάθεια για να ανεβεί η τηλεθέαση με αλλαγή ώρας προβολής. Βέβαια αυτό που ζητάει το κανάλι και ο Ατζούν είναι μίνιμουμ διψήφια νούμερα. Εύκολο; Καθόλου.Μάλλον αδύνατο.  Και αυτό το ξέρουν καλά στο Φάληρ. Οπότε όλα δείχνουν ότι θα πέσουν οι τίτλοι τέλους σχετικά σύντομα.

Εδώ ο Ιβάν, εκεί ο Ιβάν πού είναι ο Ιβάν; Όλοι έλεγαν ότι γύρισε στο Ροστόφ. Αλλά ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε πριν από λίγες ημέρες ότι είναι ακόμη στη Χαλκιδική. Μάλλον για να παρέτεινε την παραμονή του στη χώρα μας θα πηγαίνουν καλά οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Open.

Στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Έπεσαν οι υπογραφές

Μια και ο λόγος για το Open, η αλήθεια είναι ότι είπαν πως θα έχουν και του χρόνου το XFactor, αλλά έμειναν στα λόγια. Και ο Μαρινάκης δεν έχασε την ευκαιρία και τους το πήρε κάτω από τη μύτη τους. Ήδη αναζητείται ο κατάλληλος παρουσιαστής και θα βγει στις οθόνες μας το δεύτερο μισό.

Η εμφάνιση του Γιώργου Ασημακόπουλου στην εκπομπή της Καινούργιου και μάλιστα η χημεία τους στον σχολιασμό των γεγονότων δεν έμεινε απαρατήρητη. Λέτε να τον δούμε μόνιμο στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου; Η σχέση του άλλωστε με την εταιρεία παραγωγής της Σούπερ Κατερίνας είναι πολύ καλή.

Όσο για το διαζύγιό του με το Πρωινό του ΑΝΤ1, σε κάποιους ο φόρτος εργασίας δεν έπεισε για το αντίο. Όταν πήγε στην Καινούργιου δεν είχε φόρτο εργασίας ή αν κλείσει στη Σούπερ Κατερίνα; Λέτε να ισχύει τελικά η φήμη που ήθελε τον Ασημακόπουλο να είχε θέμα με το δίδυμο Σκορδά – Λιάγκα και ιδιαίτερα με τον τελευταίο;