Ο μιντιάκιας: το παρασκήνιο της ανατροπής με Πατούλη και Νάργες και ο πόλεμος που ξεκίνησε στην τηλεόραση

Δημοσιεύθηκε: 15 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: το παρασκήνιο της ανατροπής με Πατούλη και Νάργες και ο πόλεμος που ξεκίνησε στην τηλεόραση

Έγινε τελικά η έκπληξη (και η ανατροπή) στο J2US. Η Μαρίνα Πατούλη και η Λάουρα Νάργες είπαν το «ναι» στην παραγωγή, ενώ όλες οι πληροφορίες μιλούσαν για το αντίθετο. Βέβαια πίσω από την οριστική απόφασή τους υπήρχε έντονο παρασκήνιο. Και όχι μόνο οι πιέσεις που δέχθηκαν.

Ο μιντιάκιας: το παρασκήνιο της ανατροπής με Πατούλη και Νάργες και ο πόλεμος που ξεκίνησε στην τηλεόραση.

Η Μαρίνα Πατούλη, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Spirto, τα βρήκε σε όλα με τον πρώην πλέον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη για το διαζύγιο. Στη συνάντησή τους στη Γλυφάδα τα βρήκαν σε όλα. Το παραδέχθηκε κι εκείνη κατά τη διάρκεια του σόου. Η Μαρίνα ήθελε ένα μπαμ για να επιστρέψει για τα καλά στην επικαιρότητα.

Και αυτό της το πρόσφερε το Just. Βέβαια, εξαιτίας της θέσης του πρώην συζύγου του έπρεπε να μιλήσει και μαζί του. Και το έκανε. Οπότε από τη στιγμή που ο περιφεριεάρχης δεν είχε πρόβλημα, όπως της είπε, δέχθηκε κι εκείνη την πρόταση. Και το βλέπει ως μία ευκαιρία για να μονιμοποιηθεί στην τηλεόραση.

Advertisement

Η τηλεόραση ήταν και ο λόγος που τα γύρισε και η Λάουρα Νάργες. Έπειτα από τον όχι και τόσο ήρεμο χωρισμό της από την Acun Medya, ήξερε πολύ καλά ότι αν δεν έλεγε το ναι, θα έμενε εκτός TV για φέτος. Από την άλλη, της υποσχέθηκαν ότι η συνεργασία δεν θα περιοριστεί στο Just.

Υπάρχουν και άλλα πρότζεκτ τα οποία βρήκε πολύ ενδιαφέροντα. Και όχι αναγκαία στην τηλεόραση. Βάλτε και τον Νικηφόρο και έδεσε το γλυκό. Ο τραγουδιστής είναι κολλητός φίλος της παρουσιάστριας και έπαιξε κι εκείνος σημαντικό ρόλο για να ανατραπεί η κατάσταση.

Βέβαια, από όσα έγιναν και γίνονται στο Just, υπάρχει και ένα σημείο που πρέπει να σταθούμε. Η αρχή έγινε με τον Τζέιμς Καφετζή. Συνεχίστηκε με τη Λάουρα Νάργες. Όποιος έχει πρόβλημα με τον Ατζούν βρίσκει αμέσως θέση στον αντίπαλο στρατόπεδο. Μέχρι στιγμής όλες οι πλευρές κρατούν χαμηλούς τόνους.

Μέχρι πότε είναι το ζήτημα. Γιατί και ο Τούρκος όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κάνει κι εκείνος τη δική του κίνηση. Και τότε να είστε σίγουροι ότι θα φουντώσει ο πόλεμος που υπάρχει. Αλλά κανείς (γιατί άραγε;) δεν λέει απολύτως τίποτα.

Advertisement