Ο μιντιάκιας: το πρώτο ψαλίδι στο Open, η Ναταλία Γερμανού στα χνάρια του Αλιάγα και το… ηφαίστειο στον τελικό του Bachelor

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: το πρώτο ψαλίδι στο Open, η Ναταλία Γερμανού στα χνάρια του Αλιάγα και το… ηφαίστειο στον τελικό του Bachelor

H αλήθεια είναι ότι στο Open το κλίμα είναι βαρύ, αφού η τηλεθέαση δεν λέει να πάρει την ανηφόρα με τίποτα. Και η έλευση της νέας Διευθύντριας Προγράμματος στο Open, Χρύσας Μασούρου, φαίνεται πως φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα. Ήδη όπως σας είπαμε τα ραντεβού ξεκίνησαν και θα υπάρξει και συνέχεια.

Ο μιντιάκιας: το πρώτο ψαλίδι στο Open, η Ναταλία Γερμανού στα χνάρια του Αλιάγα και το… ηφαίστειο στον τελικό του Bachelor.

Αντίθετα, συνέχεια δεν θα υπάρξει για κάποιες εκπομπές. Η πρώτη που κόβεται αποτελεί πάντως έκπληξη. Κι αυτό γιατί το Μίλησέ μου με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα είχε καλύτερα νούμερα από άλλες εκπομπές. Οι οποίες προς το παρόν συνεχίζουν. Όμως η Μασούρου ήταν κάθετη.

Το ραντεβού με την Τζωρτζέλα έγινε την Πέμπτη. Και της ανακοινώθηκε επίσημα η λυπητερή. Όπως της είπε η Μασούρου, η εκπομπή ολοκληρώνεται γιατί η θεματολογία της δεν ήταν της αισθητικής της. Οπότε με την ατάκα της άδειασε και το δεξί χέρι του Ιβάν, τη Λουντμίλα. Γιατί ιδέα της τελευταίας ήταν η εκπομπή.

Advertisement

Σας είπαμε και χθες ότι η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζεται για νέα εκπομπή στον Alpha. Ας πούμε λοιπόν περισσότερες λεπτομέρειες. Θα παρουσιάσει ένα μουσικό σόου που έχει και ελληνική σφραγίδα. Τι εννοούμε; Το Secret Song έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Είναι γνωστό στη Γαλλία με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα.

Το συγκεκριμένο show δεν έχει διαγωνιστικό κομμάτι. Αλλά έντεκα διάσημοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας ένας στο πλατό και γύρω τους στήνεται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη. Η οποία αφορά το μυστικό τους τραγούδι, δηλαδή ένα τραγούδι που σημαίνει κάτι για αυτούς παρουσιάζοντάς το με ένα διαφορετικό τρόπο.

Ο Aplha συζητά με τη μαμά εταιρεία και οι κουβέντες βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι θέμα ημερών. Και το σόου θα βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όσο για τη Ναταλία, έχει μιλήσει με τον Alpha και τα έχει βρει σε όλα με το κανάλι για την παρουσίαση. Άλλωστε το κόνσεπτ της πάει πολύ.

Αν υποψιαστώ ότι η Αθηνά κέρδισε το Bachelor, θα τα σκίσω τα πτυχία μου. Πάντως, όλα τα spoilers δίνουν νικήτρια τη New York.  Και μάλιστα κέρδισε καθαρά και όχι στο νήμα την Άννα και τη Γιώτα. Ο τελικός γυρίστηκε στη Σαντορίνη και το… ηφαίστειο Αθηνά έπαιζε… εντός έδρας.

Advertisement