Ο μιντιάκιας: το θρίλερ με την Καινούργιου, η αλήθεια για την Τσολάκη και οι κουμπαριές που έρχονται εξαιτίας της τηλεόρασης

Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουνίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: το θρίλερ με την Καινούργιου, η αλήθεια για την Τσολάκη και οι κουμπαριές που έρχονται εξαιτίας της τηλεόρασης

Εξώδικα έστειλε το Open στην Κατερίνα Καινούργιου και της λέει ουσιαστικά ότι είναι αντιεπαγγελματικό να μιλάει με άλλα κανάλια. Από τη στιγμή ειδικά που υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, το κανάλι πιέζει για να δει το χρήμα. Να του δοθούν τα λεφτά της ρήτρας δηλαδή τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Βέβαια, καλές οι συμβουλές για επαγγελματισμό, αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Ο οποίος λέει ότι από τη μία συμβουλεύει την Κανούργιου, αλλά πρέπει κι εκείνο να δείχνει επαγγελματισμό. Επειδή η συμφωνία με την Τσολάκη άλλα δείχνει. Γιατί όποιος πιστεύει ότι το deal είναι για το καλοκαίρι είναι γελασμένος. Η συμφωνία θα συνεχιστεί και τον χειμώνα, καθημερινά, τα πρωινά. Ποιος κάνει εκπομπή πρωινή καθημερινή στο Open;

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Μακαλιάς θα είναι στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα τη νέα σεζόν. Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και απομένουν λεπτομέρειες για το deal. Αντίθετα, φεύγουν από το πλευρό της Δανάης και ο Άρης Καβατζίκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Την έχουν ειδοποιήσει κιόλας.

Λέτε να δούμε παρουσιαστή στο Σπίτι με το Mega τη νέα σεζόν; Αυτό ακούγεται τις τελευταίες ώρες. Η αποχώρηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και το τέλος του Στην υγειά μας ρε παιδιά προκαλούν ντόμινο εξελίξεων. Και στο Mεγάλο Κανάλι θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία τα βράδια του Σαββάτου. Θέλουν δυνατό παρουσιαστή για να μαζέψουν όλο το… χαρτί.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Με τις Άγριες Μέλισσες έζησα ακραία σκηνικά στο δρόμο»

Οι Άγριες μέλισσες τις έφεραν πάρα πολύ κοντά. Πλέον έχουν γίνει αυτοκόλλητες κι ας αποχώρησε η μία από τη σειρά. Ο λόγος για τη Δανάη Μιχαλάκη και τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η Δρόσω και η Θεοδοσία έχουν δέσει πάρα πολύ. Και μην αποκλείεται αν η Θεοδοσία γίνει κουμπάρα στον γάμο της Δρόσως.

Μια και ο λόγος για κουμπαριές, ακόμη μία επισφραγίστηκε μέσω της τηλεόρασης. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα είναι εκείνος που θα παντρέψει τον Γιώργο Μαυρίδη με την Κρίστη Καθάργια. Όποτε φυσικά το επιτρέψει ο κορονοϊός, αφού το ζευγάρι ονειρεύεται γάμο χωρίς περιορισμούς. Μαυρίδης και Κατσινόπουλος έγιναν κολλητοί μέσα από το Nomads.

Μαρία Τζομπανάκη: Έκλεισε στη νέα δραματική σειρά «Σασμός»

Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν μαζί στην τηλεόραση και το περιμένουν πώς και πώς. Ο λόγος για τον… φρεσκομπαμπά Ορφέα Αυγουστίδη και τη φρεσκογιαγιά Μαρία Τζομπανάκη. Μαμά και γιος θα πρωταγωνιστήσουν στον Σασμό του Alpha και μετρούν αντίστροφα για την πρώτη συνεργασία τους. Η οποία τους έχει ενθουσιάσει.