Ο μιντιάκιας: το Twitter νίκησε! Η επιστροφή του Πετρή στον Σασμό

9 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: αυτός είναι ο ηθοποιός που θα ξελογιάσει την Αργυρώ στον Σασμό

Τα έβαλαν κάτω και έκαναν το αυτονόητο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του iciao. Ο Πετρής επιστρέφει στον Σασμό, έπειτα από τη λαϊκή απαίτηση. Ήδη οι σεναριογράφοι κάνουν… ράψιμο στα επεισόδια προκειμένου να εμφανιστεί ο Βρουλάκης που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο μιντιάκιας: το Twitter νίκησε! Η επιστροφή του Πετρή στον Σασμό.

Στην αρχή θα δούμε κάποια φλας μπακ από σκηνές που πρωταγωνιστούσε. Μέσα από τα λόγια της Μαρίνας, της Αργυρώς και της Θοδώρας. Ο Κώστας Νικούλι είναι από τους ηθοποιούς που αγαπήθηκαν όσο λόγοι στη σειρά. Η οποία εξακολουθεί να τα σπάει στην τηλεθέαση.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στόχος δεν είναι να μείνουν μόνο στα φλας μπακ με τον Πετρή. Αλλά θα εμφανίζεται ως όραμα και στον δεύτερο κύκλο. Ήδη, οι πρώτες κουβέντες με τον ηθοποιό έχουν γίνει. Κάτι που δείχνει ότι ο Σασμός οδεύει ολοταχώς και προς δεύτερο κύκλο.

Συνεχίζονται τα «κοψίματα» στο Open. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει πάρει για τα καλά το ψαλίδι. Τελευταία εκπομπή που… αποχαιρετά είναι η καθημερινή μαγειρικής του σεφ Βαγγέλη Δρίσκα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ακουστεί τίποτα για τη συγκεκριμένη εκπομπή και η απόφαση αιφνιδίασε. Και ο χωρισμός δεν ήταν τόσο… βελούδινος.

Γιατί, όπως λέγεται, ειπώθηκε στον σεφ ότι ήθελαν μία εκπομπή μαγειρικής πιο… γκλάμουρ. Βέβαια, αυτό το διέψευσαν τα στελέχη του καναλιού. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή του Βαγγέλη Δρίσκα είχε τον δικό της χορηγό. Κάτι το οποίο έφερνε αρκετά έσοδα στα ταμεία του καναλιού. Ήδη ο σεφ έχει προτάσεις άλλα δύο κανάλια.

Στο Open έχουν ακούσει πολλά «όχι» για την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή που θέλουν να ξεκινήσουν. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει ακόμη το ύφος της εκπομπής. Γιατί άλλα πράγματα περιμένεις από την Αθηνά Οικονομάκου, άλλα από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και άλλα από τη Μάριο Μιχελιδάκη.

Μία και ο λόγος για τη Μάριον, για πολλούς είναι το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει τη συγκεκριμένη εκπομπή. Βέβαια, υπάρχει ένα πρόβλημα, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Βέβαια, από τη στιγμή που οι σχέσεις με την κρατική τηλεόραση δεν είναι πλέον και οι καλύτερες, όλα είναι πιθανά.