Ο μιντιάκιας: τουρκική απειλή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

20 Μαρτίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: τουρκική απειλή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο μιντιάκιας: η απόφαση του ΣΚΑΪ έχει παρθεί. Το Μόλις χθες θα ρίξει τίτλους τέλους στις 30 Μαρτίου. Η σειρά με τον Αποστόλη Τότσικα και τον Σπύρο Σταμούλη ρίχνει πρόωρα τίτλους τέλους. Αφού τα νούμερα μπορεί να ήταν αξιοπρεπή, αλλά δεν ήταν εκείνα που περίμενε το κανάλι. Το τέλος της σειράς φέρνει πάντως έναν… υπόγειο πόλεμο.

Ο μιντιάκιας: τουρκική απειλή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έναν πόλεμο όσον αφορά την αντικατάστασή της. Η συγκεκριμένη ώρα του Μόλις χθες είναι κομβική, αφού θα δώσει το lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη. Και στον ΣΚΑΪ ποντάρουν πολλά στο δελτίο, όπως έχει φανεί όλα αυτά τα χρόνια. Η σειρά δεν έδινε την ώθηση στη Σία που περίμεναν στο Φάληρο και γι’ αυτό ολοκληρώνεται.

Στον ΣΚΑΪ σκέφτηκαν ότι τη λύση για καλύτερο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Λύση που θέλει και η παρουσιάστρια, προκειμένου να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές της. Και του χρόνου να κάνει κάτι καλύτερο από το Κάτι ξαναψήνεται και να μπει πολύ δυνατά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες η Σπυροπούλου δεν παίζει μόνη της. Κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες φωνές που υποστηρίζουν ότι καλύτερο είναι να υπάρχει μυθοπλασία για lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και όχι το ριάλιτι μαγειρικής, παρά τα νούμερά του που κρίνονται σχετικά ικανοποιητικά.

Λένε ότι δεν θα δώσει την ώθηση που θέλουν στο κεντρικό δελτίο. Γι’ αυτό και προωθείται η λύση τουρκικής σειράς με πρωταγωνίστρια την Τσανσού Ντερέ. Η γνωστή στην Ελλάδα Τουρκάλα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο Εζέλ, τη Σιλά και στην Ανέ είναι αυτή τη στιγμή το αντίπαλο δέος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Το Κάτι ξαναψήνεται για μία εβδομάδα στις Αρχές Απριλίου θα δίνει lead in στην Κοσιώνη. Για μετά δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά. Γιατί η Ντερέ έχει φαν στη χώρα μας και υποστηρικτές μέσα στο κανάλι. Στη νέα σειρά με τίτλο «Άπιστος», θα υποδυθεί μία απατημένη σύζυγο.

Μόλις πληροφορηθεί τι συμβαίνει θα ζητήσει εκδίκηση και οι εξελίξεις θα είναι δραματικές. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για τη… νικήτρια αυτής της μάχης είναι σχεδόν μοιρασμένες. Αν και η νέα σειρά τις τελευταίες ώρες δείχνει να έχει αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα.